Kriptolar:
29454
Bitcoin:
$62.309
% 0.10
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.60
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 2.25
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 62.309
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.32 T

Emblem Nedir? EMB Coin Nasıl Alınır?

Emblem nedir? Emblem (EMB), adres, doğrulayıcı ve işlem ücreti gibi faktörlere ihtiyaç duymadan kripto para ticaretini mümkün kılan bir tokendir. Bu makalede, Emblem nedir, ne sunar, avantajları ve dezavantajları nelerdir, EMB coin nedir, ne için kullanılır, nasıl alınır gibi sık sorulan soruların yanıtlarını bulabilirsiniz. coinmuhendisi.com olarak, projeyi merak eden okurlarımız için derledik.

Emblem nedir?

Emblem, Overline isimli DeFi protokolünde çalışan bir kripto paradır. Projenin yerel kripto para birimi EMB coin’dir. Proje, Bitcoin vb. tüm blok zincirlerini merkeziyetsiz finans (DeFi) alanına entegre etmeyi amaçlar. Bunun yanında kullanıcıların, bir aracıya, adrese ve işlem ücretine ihtiyaç duymadan kripto para ticareti yapmasına izin verir. Bu nedenle proje, yalnızca Overline protokolü aracılığıyla kripto para takası ve madenciliğine izin verir.

Kullanıcılar, blok zincirlerini DeFi’ye bağlayabilir. Bu bağlantı sayesinde yatırımcılar, özgür bir biçimde kripto para ticareti yapabilir. Overline protokolü üzerinde EMB coin stake edenler, diğer blok zincirlerine bağlanabilme özelliği sayesinde farklı kripto para birimlerini de kazanabilir. Bu kripto paralar arasında ETH, BTC, NEO, LSK ve DAI vb. bulunur. Tüm bunlara ek olarak kullanıcılar, bir cüzdan veya hesaba ihtiyaç duymadan Emblem varlıklarını alabilir ve anonim biçimde bu varlıkları saklayabilir.

EMB coin nedir? Ne için kullanılır?

EMB coin, Emblem’in kısaltılmış halidir. Token, genel kripto para listesinde 9146. sırada bulunmaktadır ve Overline protokolü içerisinde çeşitli kullanım durumlarına sahiptir. EMB ile kullanıcılar diğer blok zincirlerine bağlanabilir. EMB sahipleri, varlıklarını Overline protokolünde stake edebilir ve farklı token ödülleri kazanabilir. Kullanıcılar, tokeni anonim bir biçimde satın alıp saklayabilir. EMB coin ile yapılan işlemlerde, işlem ücreti gerekmez.

Avantajları nelerdir?

  • EMB token sahipleri, kripto para işlemlerinde işlem ücreti ödemez. Buna rağmen, kripto para işlemi oldukça hızlı gerçekleşir.
  • EMB’yi Overline protokolü üzerinde stake eden kullanıcılar, BTC ve ETH gibi kripto paraları kazanabilir.
  • Kullanıcılar, EMB cüzdanı oluşturmak için kimlik doğrulama adımlarını izlemek zorunda değildir. Anonim bir biçimde işlem gerçekleştirilebilir.

Dezavantajları nelerdir?

Hesap doğrulama adımları bulunmadığı için platform, kötü niyetli kişileri kendine çekebilir. Emblem, yalnızca bir kripto borsasında işlem görmektedir. Bu nedenle, benimsenmesi ve erişilebilirliği düşüktür. Borsa listelemeleri, kripto paraların fiyatı ve popülaritesinde önemli kilometre taşlarıdır.

Emblem nedir? EMB coin nasıl alınır?

Emblem, şu an için yalnızca FTX borsasında listelenmektedir. Kripto parayla ilgilenen yatırımcılar, öncelikle FTX borsasına üye olmalıdır. Bunun ardından cüzdanlarına para yatırarak EMB coin alım emri verebilirler.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir