Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$59.812
% 4.14
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 59.812
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Elon Musk’tan DOGE Tweeti ve Bu Hafta İçin Önemli Haber!

Dogecoin yaratıcısı Billy Markus tarafından yayınlanan yakın tarihli bir tweet’e yanıt olarak, Tesla CEO’su Elon Musk, daha fazla işletme kabul etmeye başlarsa, meme coin Dogecoin (DOGE)’in kesinlikle daha fazla fayda sağlayacağını belirtti. Bu sırada Musk’ın Twitter’ı bu hafta satın alabileceği konuşuluyor. İşte detaylar…

Elon Musk, DOGE kullanımını savunmaya devam ediyor

Dünyanın en zengin insanı, yaratıcılara bahşiş vermek için Dogecoin kullanmanın “güzel” olacağını belirtti. Ancak Musk, web3 sektöründeki potansiyel kullanım durumlarına rağmen Ethereum ve Bitcoin arasında bir köprü oluşturmaya gerek olmadığını savunuyor. Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere, girişimci kısa süre önce Twitter kullanıcılarının şirkette yüzde 9.2 hisse satın aldıktan sonra abonelerin Dogecoin ile Twitter Blue abonelikleri için ödeme yapmalarına izin vermeyi önerdi.

Musk şu anda bu ayın başlarında teklif ettiği 43 milyar dolarlık devasa bir teklifle Twitter’ı ele geçirmeye çalışıyor. Bununla birlikte, şifreli “devam” tweet’i, tartışmalı girişimcinin cüretkar planından geri adım atmaya karar verip vermediği konusunda spekülasyonlara yol açtı.

Elon Musk Twitter’ı satın alacak mı?

The Wall Street Journal tarafından Pazartesi günü yayınlanan bir rapora göre, milyarder Elon Musk, sosyal medya devi Twitter ile bu hafta başlarında bir anlaşma imzalama yolunda olabilir. İlk medya raporları, Twitter yönetim kurulunun teklifi kabul ettiğini söyledi. Şirket ayrıca devralmayı önlemek için hissenin değerini sulandırarak sözde “zehir hapı”nı benimsedi. “Zehir hapı”, Twitter yönetim kurulu tarafından öne sürülen bir önlemdi.

Ancak şirketin hissedarların baskısı nedeniyle anlaşmaya bir şans daha vermeye karar verdiği bildirildi. Twitter’ın Perşembe günü ilk çeyrek kazançlarını açıklamadan önce söz konusu satın alımı onaylamasını beklendiği iddia ediliyor. Şirketin hissedarlarından bazıları Cuma günü milyarder ile görüştükten sonra Musk’ın arkasında toplandı. Ancak büyük anlaşmanın yine de gerçekleşmeyebileceği bildiriliyor. Rapora göre, satın alma kesinleşmeden önce bazı farklılıkların giderilmesi gerekiyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir