Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$61.402
% 3.48
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 61.402
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Elon Musk’tan Büyük Teklif: Dogecoin Pik Yaptı!

Sosyal medya devi Twitter’dan %9,2’luk pasif hisse satın alan Elon Musk, şimdi Twitter’ın tüm hisselerini satın almayı teklif ediyor. Görünüşe göre Dogecoin destekçileri haberi bir yükseliş sinyali olarak görüyor. İşte nedenleri…

Elon Musk, Twitter hisselerinin tamamını 54.20 dolardan almayı teklif

Tesla’nın CEO’su ve şirketin en büyük hissedarı Elon Musk, Twitter’ı devralmak için hisse başına 54.20 dolar nakit teklif etti. Bu satın alma gerçekleşirse toplam nakit değeri 41,3 milyar dolar olacak. coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere, Elon Musk’un Twitter’dan kendi sosyal medya platformunu açacağını ima etmesi ardından Dogecoin fiyatında hafif bir yükseliş görülmüştü. Bu gelişmeden günlerde sonra Tesla CEO’su Twitter’dan %9,2’lik bir pasif hisse satın aldı. Twitter’dan Deltaone, Musk’un son teklifini aşağıdaki tweet ile aktarıyor.

Elon Musk, hisse başına 54,20 dolara tüm hisseleri satın almayı teklif etti.

Ayrıca söylenen arasında, Musk’un bu teklifi geri çevrilirse firmadaki bir paydaş olarak rolünü yeniden düşünmek zorunda kalacağı ve bir ayrılığın söz konusu olabileceği var. Twitter hisseleri bu haber üzerine piyasa öncesi ticarette %13,6 arttı. Tesla’nın piyasa öncesi hisse fiyatı %1.4 düştü.

Musk, gerekli değişiklikleri yapabilmek için Twitter’ın özel bir firma olması gerektiğini düşünüyor. Teknoloji milyarderine göre, Twitter dünya çapında bir ifade özgürlüğü forumu olma potansiyeline sahip. Twitter’ın hisselerinin %9’undan fazlası Musk tarafından satın alındı ​​ve bu da onu şirketin en büyük tek hissedarı yaptı. Kurulda bir koltuk teklif edildiğinde, Musk bunu geri çevirdi.

Tesla CEO’su Elon Musk, diğer Twitter hissedarları tarafından, hisse senedi fiyatlarındaki son artışa kadar TWRT’deki mülkiyetini açıklamadığı için dava edildi. Musk, yönetim kuruluna katılmayı değerlendirirken, Twitter Blue abonelikleri için DOGE ödemelerini kabul etmeyi teklif etti ve bir “düzenle” düğmesinin getirilmesini önerdi.

Dogecoin fiyatı fırladı

Elon Musk’un yeni sosyal medya platformunda kullanılma ihtimali bu tür haberlerin eşliğinde Dogecoin fiyatına piyasa genelinden bağımsız ralliler yaşatıyor. Son gelişmede, altcoin piyasasında son 24 saatlik kazançlar ortalama %3 düzeyinde seyrederken Doge aşağıdaki bağımsız yükseliş tamamladı. Yazım sırasında 0.1448 dolardan işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir