Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$61.965
% 4.96
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 61.965
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Elon Musk’ın şirketi “düdük” çıkardı: Kapış kapış gitti

Elon Musk’ın şirketi Tesla, şimdi de yeni düdük tasarımıyla gündeme geldi.

Tesla, CyberWhistle adı verilen ve Tesla’nın Cybertruck modeline benzetilen düdük tasarımını satışa koyduktan sonra ürün saatler içinde tükendi. CyberWhistle’ın satışının ise sadece DOGE ile yapılması dikkat çeken diğer bir ayrıntı oldu.

Şu an stoklarda olmayan düdük, 1000 DOGE’ye (yaklaşık 60 dolar) satıldı. Bu fütüristik tasarıma sahip olan düdüğü satın almak isteyenler ise yeniden satışa sunulmasını bekliyor.

Tesla’nın patronu Elon Musk, dünkü Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda Tesla’nın yeni ürünü Cyberwhistle’ı tanıttı. Bu tanıtımda Musk’ın “ihbar et” şeklinde bir slogan atması, Twitter ile devam eden davasına bağlandı.

Düdük satışı, Twitter davasına bir gönderme mi?

Yakın zamanda Twitter’ın eski güvenlik şefinin Peiter Zatko’nun mahkemeye şirketin Elon Musk’ı, yatırımcıları ve yönetim kurulunu yanlış yönlendirdiğine dair bir ifade verdiği ortaya çıktı. Elon Musk’ın son paylaşımıyla bu ifadeye atıfta bulunduğu yapılan yorumlar arasındaydı.

Tesla’nın sıradışı ürünü olan düdük ise mini bir Cybertruck görünümüne sahip. Ürün açıklamasında ise paslanmaz çelikten imal edildiği ve çok yönlü kullanım için entegre bir bağlantı özelliğine sahip olduğu belirtiliyor. Ayrıca sadece DOGE ile satışa sunulmuş olması, Elon Musk’ın Dogecoin desteğine devam ettiğinin de bir göstergesi oldu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir