Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$60.251
% 2.14
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 60.251
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Elon Musk’ın Kardeşi, Web3’ün Bu Segment İçin Yılda 100 Milyar Doların Önünü Açabileceğini İddia Etti

Elon Musk’ın kardeşi şef ve girişimci Kimbal Musk, merkezi olmayan endüstri için bir başka alışılmadık kullanım örneği daha gösterdi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Tesla Inc. ve SpaceX’in yönetim kurulu üyesi Kimbal Musk, Web3’ün değerlerinin ve uygulamalarının hayırseverlik konusuna büyük fayda sağlayacağından emin. Kimbal Musk, Web3’ün hayırseverlik segmenti için on iki haneli fonların kilidini açabileceğini ifade etti.

Kaynak Verimliliğini Artırabilir

Bu dudak uçuklatan miktar, diğer ülkeleri bırakın, sadece Amerika Birleşik Devletleri’nde bu alandaki para hacmine eklenebilir. Merkezi olmayan araçları hayır kurumlarına getirmek, kaynak verimliliğini önemli ölçüde artırabilir. Musk’a göre Web3 araçları, bürokrasinin gereksiz unsurlarını ortadan kaldıracak. Musk’ın bazı takipçileri onunla aynı fikirde. Hatta bazı yorumcular Web3 araçlarının hayırseverlik konusunda yalnızca bürokrasiyi değil, yolsuzluğu da ortadan kaldırabileceğini ekledi.

Hali hazırda kriptodaki birçok aktör hayır işi yapıyor. Örneği birçok NFT ürünü hayır amaçlı eşantiyonlar düzenliyor. Binance ve Tron destekli APENFT, çevreci yardım kuruluşlarını One Tree Planted ve Koala Clancy Foundation’ı desteklemek için Charity Mystery Box etkinliğine ev sahipliği yaptı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version