Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.213
% 3.84
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.213
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Elon Musk ve DOGE Mucidi Bu Altcoin’leri Hedef Aldı: Çöp!

Dogecoin (DOGE) ortak yaratıcısı Billy Markus, kripto para birimlerinin ve bu alanla ilişkili kişilerin “zayıf itibarına” değindiği bir tweet attı. Ardından, Tesla CEO’su Elon Musk, Markus’un bu ifadelerine katıldığını ima eden bir gülme emojisi paylaştı. İşte detaylar…

DOGE kurucu: Kriptonun yüzde 95’i çöp

Markus, insanların “kriptonun yüzde 95’inin dolandırıcılık ve çöp olduğunu” düşündüğünü söyledi. Çoğu insanının “kriptonun kötü olduğunu düşünmesinin nedeninin, kriptonun yüzde 95 dolandırıcılık ve çöp ve çoğu kripto insanının pislik olması” olduğunu tweetledi. Musk, Markus’un tweet’ine yanıt olarak “gülücük” emojisini paylaştı. DOGE’un ortak yaratıcısı Musk’ın tepkisini “en doğru tepki” olarak nitelendirdi.

Bir Twitter kullanıcısı, Markus’un DOGE’u icat ettiğini belirttiğinde Markus, “Kriptoların yüzde 95’i dolandırıcılık ve çöp olduğu için DOGE kelimenin tam anlamıyla ironi olarak yapıldı” dedi. Markus’un tweet’i ise tam olarak aşağıdaki şekilde:

İnsanların kriptonun yüzde 95 dolandırıcılık ve çöp olduğunu ve çoğu kripto insanının pislik olduğunu düşünmesinin nedeni, kriptonun yüzde 95’inin dolandırıcılık ve çöp olduğu ve çoğu kripto insanının pislik olmasıdır. Bunu değiştirelim. Değişim sizinle başlar – neyi desteklediğiniz ve nasıl davrandığınızla.

Billy Markus, Terra kurucusunu da eleştiriyor

Markus kısa süre önce Terra’nın (LUNA) ortak yaratıcısı Do Kwon’u da eleştiriyor. Markus, Terra’nın kurucu ortağı Do Kwon’u “teknoloji kardeşlerinden (tech bros)” biri olarak eleştirdi. Luna ve UST krizi yatırımcıların milyarlarca dolar kaybetmesine neden oldu. Sonuç olarak, Terra’nın Kurucusu Do Kwon, iddialara göre bir LUNA yatırımcısının yakın zamanda evine girmesinin ardından polis koruması istedi.

Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere bu sırada Terra ekosisteminde yeni gelişmeler yaşandı. Terra ekosistemini denetleyen kar amacı gütmeyen Luna Foundation Guard (LFG), rezervde tuttuğu 3.5 milyar dolarlık Bitcoin’in neredeyse tamamını “UST’yi kurtarmak için” sattığını söyledi. Bir Twitter ileti dizisine göre, rezerv şu anda yalnızca 313 BTC’ye sahip. Bu da mevcut fiyatlarla 9.2 milyon dolara denk geliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir