Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$63.582
% 2.86
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 63.582
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Elon Musk, Üç Gün İçinde Twitter’ın Yeni Sahibi Olacak

Tesla CEO’su Elon Musk, üç gün içinde sosyal medya devi Twitter’ın yeni sahibi olacak.

Musk’ın mali destekçilerine, üç gün içinde anlaşmanın tamamlanacağını bildirdiği ifade ediliyor.

Elon Musk, Twitter Anlaşmasına Son Geldi

Bloomberg’ün haberine göre Elon Musk, Cuma gününe kadar Twitter’ın yeni sahibi olacak.

Habere göre Musk, gerçekleştirilen bir video konferans görüşmesi sırasında satın alma anlaşmasının 28 Ekim’de tamamlanacağını söyledi.

Video konferans görüşmesi, Twitter’ın satın alınması işlemi için fon sağlayan bankacılık kurumlarıyla yapıldı. Musk’ın 13 milyar dolarlık bir kredi aldığı ifade ediliyor.

Musk, 4 Ekim’de daha önce üzerinde anlaşılan 44 milyar dolarlık satın alma teklifini yineledi. Şirket kısa bir süre içinde bu teklifi kabul etti.

Aynı şartlarla tekrar ayarlanan anlaşma, her iki taraf içinde aylarca süren bir kargaşanın ardından geldi. Musk, Twitter’daki bot hesaplarla ilgili yanlış bilgi aktarıldığını söyleyerek anlaşmadan çekildiğini açıklamıştı. Sosyal medya devi bunun üzerinde Musk’a dava ama yoluna gitti.

Musk, Twitter’ı satın almasının ardından, personel sayısını 7000’den 2500’e düşürmeyi planlıyor. Bu da işgücünde %75’lik bir kesinti olacağı anlamına geliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir