Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.904
% 0.97
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.904
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Elon Musk Twitter CEO’luğunu bırakıyor mu? Anket sonucu belli oldu

Investing.com – Elon Musk, Twitter satın aldığı ve CEO koltuğuna oturduğu günden beri yoğun eleştiriler aldı. Bugün ise Twitter sahibinin CEO’luk görevini bırakma ihtimali gündeme geldi.

Elon Musk, günün ilk saatlerinde Twitter üzerinden bir anket başlattı ve ankette “Twitter CEO’luğunu bırakmalı mıyım?” diye sordu ve çıkan sonuca uyacağını beyan etti. Anket sonucuna göre katılımcıların 57,5’i evet derken %42,5’i hayır dedi. Bunun yanında ankete 17.502.391 kişi katıldı.

Elon Musk, geçtiğimiz günlerde Twitter hesaplarını askıya aldığı bazı muhabirlerin hesaplarını yeniden aktif hale getirmek içinde bir anket düzenlemiş ve çıkan sonuca göre muhabirlerin hesapları hakkındaki askıya alma kararından vazgeçmişti.

Bu gelişmenin yanında Twitter sahibi, son günlerde tartışmalara yol açan bir politika değişikliğine gitti. Bu politika değişikliğiyle Musk, kullanıcıların rakip sosyal medya platformlarına bağlanmalarını engelleyen bir değişik yaptı. Ancak bu eylemin ardından kullanıcılardan ve eski destekçilerden ciddi bir eleştiri aldı. Bugün bu değişiklikler için özür dileyen Musk, bundan sonraki süreçte politika değişikliklerinin oylamaya tabi tutulacağı sözünü verdi ve ardından CEO’luk görevi için bir anket başlattı.

Anket sonuçlarına göre Elon Musk’ın Twitter CEO’luğunu bırakması bekleniyor

Anketin sonuçlanmasının ardından şimdi kullanıcıların gözü Elon Musk’ın Twitter hesabının üzerinde. Zira anket sonucuna riayet edeceğini söyleyen Musk’ın görevi bırakması bekleniyor. Ancak olası bir istifada yerine kimin geleceği merak konusu.

Musk, CEO’luk görevinden istifa edeceğine dair ilk sinyalleri verirken yerine gelecek olan ismin Twitter’ı canlı tutacak bir profil olması gerektiğini söyledi. Bazı kullanıcılar, Musk’ın bu kararı önceden aldığı ve yerine gelecek ismi de daha önce düşünmüş olabileceğini fikrine sahip.

Bu konuyla ilgili de üstü kapalı bir yorum yapan Musk, Twitter CEO’luğuna talip olan isimlere atıfta bulunarak “gücü isteyenler, onu en az hakedenlerdir” ifadesini kullandı.

Dogecoin nasıl etkilenir?

Piyasanın en büyük DOGE savunucusu Elon Musk’ın Twitter’ı satın almasıyla birlikte Dogecoin, önemli bir ivme yakalamıştı. İlerleyen günlerde Musk, DOGE ile ilgili somut bir adım atmayınca kripto para fiyatı, düşüş trendine geri döndü.

Güncel durumda Musk, Twitter’ın sahibi olarak kalsa da yönetimi başka bir isme devretme ihtimalinin DOGE fiyatını olumsuz etkileyebileceği düşünülüyor.

DOGE fiyatı şu an %1,3 oranında günlük düşüşle 0,07 dolar bandında alıcı buluyor. Bunun yanında popüler altcoin, geçen haftadan bu yana %12,5 değer kaybetti.

Yazar: Günay Caymaz

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Elon Musk Twitter CEO’luğunu bırakıyor mu? Anket sonucu belli oldu” te bir düşünce

  1. Pingback: Musk’ın anketi, AB’nin gaz sınırı- Piyasalarda neler oluyor? | COİN MÜHENDİSİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir