Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.440
% 2.29
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.440
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Elon Musk Şaşırttı: DOGE Mucidine Sert Mesajlar Yolladı!

Tesla CEO’su Elon Musk, Avustralyalı yazılım geliştiricinin asla tek bir Dogecoin (DOGE) kodu yazmadığını iddia ederek Dogecoin (DOGE)’in kurucu ortağı Jackson Palmer’a yönelik eleştirisinin dozunu arttırdı.

DOGE kurucu ortağı, projeye çok fazla katkılarının olmadığını söyledi

Ünlü milyarder Elon Musk’ın önde gelen destekçilerinden biri olan kurucu ortaklardan Billy Markus, ne kendisinin ne de Palmer’ın başlangıçta bir şakadan başka bir şey olmaması amaçlanan projeye çok fazla katkıda bulunmadığını tweet’leyerek gerilimi düşürmeye çalıştı. Musk, Markus’un “mizah anlayışını” ve övdü ve bu iki özelliğin Dogecoin’in popüler olmasının büyük bir parçası olduğunu ekledi.

2015 yılında kripto para topluluğuyla ters düşen Palmer, geçen yıl Musk güdümlü Dogecoin çılgınlığının zirvesinde, milyarder Elon Musk’ı “bir dolandırıcı” olarak eleştirdi. Ayrıca kriptonun “güçlü bir kartel” tarafından kontrol edildiğini tweet’ledikten sonra viral oldu. Avustralyalı yazılım geliştirici, Griftonomics adlı yeni bir kripto karşıtı podcast yayınlayarak kripto alanında daha aktif hale geldi. Yakın tarihli bir röportajda Palmer, Musk’ın bir zamanlar kripto para spam’iyle başa çıkmak için kendisi için yazdığı basit bir Python kodunu çalıştırdığını söyledi. Palmer ayrıca, Tesla patronunun kodlamada gerçekten iyi olmadığını da sözlerine ekledi. Görünüşe göre bu ifade Musk’ın sinirine dokundu.

Elon Musk: ”Jackson bir piyondur”

Bugün erken saatlerde Musk, Palmer’a yanıt verdi ve ”çocuklarım 12 yaşındayken Jakcson’ın bana gönderdiği saçma sapan komuttan daha iyi bir komut yazdı dedi…” Tesla patronu “Jackson bir piyondur” diye ekledi. Dogecoin kurucu ortağı, daha az karmaşık kimlik avı saldırılarını tespit edebildiğini iddia ettiği senaryosunu savundu. Palmer’ın son zamanlarda Musk karşıtı yorumlarının ana akım basında yer aldığını düşünürsek, Dogecoin anlatısını tartışmalı milyarderden uzaklaştırmaya çalışıyor olabilir.

Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz gibi, elektrikli araç üreticisi Tesla’nın ödeme aracı olarak Dogecoin’i (DOGE) kabul etmeye başlamasından sadece dört ay sonra Elon Musk, uzay araştırma şirketi SpaceX’in ödeme aracı seçeneklerini genişletme planını duyurmuştu. SpaceX ve Tesla’nın CEO’su Musk, 2019’dan beri DOGE ekosisteminin sadık bir destekçisi oldu ve o zamandan beri milyarlarca dolarlık değere sahip şirketlerinde DOGE ödemelerini kabul etmeye duyduğu ilgiyi kamuoyuna açıklamıştı. Geçmiş zaman içinde, Musk’ın Dogecoin hakkında attığı tweet’leri piyasada heyecanı yükseltmiş ve DOGE’nin fiyatları üzerinde olumlu etki yaratmıştı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir