Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.142
% 0.71
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.142
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Elon Musk, Kripto Para Yatırımcılarına Şimdiye Kadarki En Kötü Tavsiyeyi Vererek Dalga Geçti

Elon Musk bir kez daha kripto para takipçilerini trolledi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Tesla CEO’su Elon Musk, kripto para yatırımcılarına verilebilecek en kötü tavsiyelerden bazılarını Twitter’dan paylaştı.

Dogecoin‘in kurucu ortağı Billy Markus’un risk yönetimi hakkında paylaştığı önemli bir tweet’e yanıt olarak Musk, şaka yollu bir şekilde takipçilerine tam tersini yapmalarını tavsiye etti:

“İnternette gördükleri her şeye inan ve suçu başkalarına at.”

Elon Musk üstte bahsettiği özelliklere sahip olanların kripto para alabileceğini söyledi.

Pek de sağlam olmayan tavsiye, hit “Squid Game” serisinden esinlenen şüpheli bir kripto para biriminin dün erken saatlerde sıfıra kadar gerilemesinden sonra geldi. Kurucuları bariz bir exit scam yaptı ve 2,1 milyon dolarlık parayla kaçtı. Kripto para birimi, patlama gerçekleşmeden önce BBC de dahil olmak üzere büyük ana akım medya kuruluşlarında yer almıştı.

Musk, Geçen Hafta da Tavsiye Verdi

Geçen hafta, Tesla CEO’su kripto para yatırımcılarını her şeyleriyle kripto paralara yatırım yapmamalarını tavsiye etti ve sadece bir kısım kripto paraya sahip olduğunu açıkladı. Musk ayrıca, herhangi bir SHIB token’ına sahip olmadığını iddia ederek kendisini Shiba Inu çılgınlığından uzaklaştırdı.

2021’in başlarında Dogecoin’i amansızca shilledikten sonra Musk kripto topluluğu tarafından saldırıya uğradı. DOGE daha sonra düşüş yaşadı. Orijinal meme kripto para, tüm zamanların zirvesinden hala %63 oranında düşük seviyede.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir