Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$63.392
% 3.80
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.392
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

Elon Musk, Kaldıraçlı İşlemlere Karşı Tepkisini Ortaya Koydu

Tesla CEO’su Elon Musk, kaldıraçlı işlemlerin tehlikelerini vurgulayan bir tweet dizisine, destekleyici bir yanıt vererek kaldıraçlı işlemlere karşı tepkisini ortaya koydu.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Elon Musk, Twitter kullanıcısı Mishaboar tarafından yayınlanan kaldıraçlı Dogecoin trade’inin tehlikelerine ve tuzaklarına dikkat çeken uzun bir ileti dizisine yanıt verdi. Elon Musk, “İyi konu” şeklinde yanıt verdiği tweette anlatılanları desteklediğini belirtti.

Mishaboar, bazı kripto para sahiplerinin marj hesapları tasfiye edildikten sonra yardım istemeye başladığını tweetledi. Bu nedenle, yüksek riskli kaldıraçlı işlemler yapmak isteyen insanları, eğitmenin önemli olduğunu vurguladı.

Mishaboar, kripto sektöründeki acemilerin “kumarın” kriptonun ayrılmaz bir parçası olduğunu düşünmemeleri gerektiğini belirtti.

İki büyük kripto borsası Binance ve FTX, düzenleyici inceleme nedeniyle bu yılın başlarında maksimum kaldıracı önemli ölçüde azaltmak zorunda kaldı. Bununla birlikte, müşterilerinin son derece riskli işlemler yapmasına izin veren çok sayıda kripto para ticaret platformu var.

Dogecoin İvme Kazanmak İçin Mücadele Ediyor

26 Kasım’da Dogecoin, 23 Temmuz’dan bu yana en düşük seviyesi olan 0,1864 dolara düştü.

Coinglass verilerine göre, son 24 saat içinde 1,88 milyon dolar değerinde Dogecoin long’u tasfiye edildi.

Orijinal meme token, Mayıs ayındaki rekor zirvesinden %72 düştü. CoinGecko verilerine göre yazının yazıldığı sırada Dogecoin %4.2 oranında düşüşe geçerek 0,2002 dolardan işlem gördü.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version