Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.618
% 1.12
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.618
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Elon Musk Bu NFT Coin’i Seçti: Fiyatı Patladı!

Apecoin (APE) fiyatı, Tesla CEO’su Elon Musk Twitter profil resmini birkaç Bored Ape NFT’den oluşan bir kolaj olarak değiştirmesinden sonra fırladı.

Elon Musk etkisi mi? ApeCoin Twitter açıklamasından dakikalar sonra fırladı

APE, Musk’ın hareketinden birkaç dakika sonra %15 yaptı ve yazım sırasında 15.25 dolardan işlem görüyor. Bu hareket aynı zamanda APE’nin dört günlük bir kayıp serisini kırmasına yardımcı oldu ve 26 dolar zirvesi için güçlü bir konsolidasyonu destekledi.

Tesla CEO’sunun kişisel olarak herhangi bir APE’ye sahip olup olmadığı belli değil. Ancak bir Bored Ape NFT’nin sahibi olduğu bildiriliyor. Bored Ape Yacht Club NFT koleksiyonunun satışları da hareketten sonra yükseldi, taban fiyatı 3 Ethereum’a yükseldi.

Resim hakkında yorum yapan Musk, “biraz değiştirilebilir” göründüğünü söyledi

Yatırımcılar Bored Apes’in yaratıcısı Yuga Labs’ın yeni metaverse’i Otherside’ın piyasaya sürülmesini beklediğinden, APE Nisan ayı boyunca en iyi performans gösteren NFT coin projelerinden biriydi. Ancak Yuga’nın çabalarına rağmen, APE fiyatı piyasaya sürüldükten sonra sürekli düştü.

Ancak Otherside NFT’lere olan talep, dayandığı ağ olan Ethereum’da yaygın kesintilere neden oldu. Projenin lansmanı sırasında gas ücretleri rekor seviyelere ulaştı. Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere, Binance, Apecoin işlemlerini askıya aldı.

Elon Musk Twitter fotoğrafı için izin almadı

Sothebys müzayede evinin dijital sanat başkanı Michael Bouhanna, Musk’ın resmi izinsiz kullandığını söylüyor. Tesla CEO’sundan ya firmayı silmesini ya da onlara kredi vermesini istediler.

APE’nin mevcut fiyat artışı, Musk’ın Dogecoin’e olan etkisinden çok uzak. Tesla CEO’su, Twitter’da profil resmi olarak DOGE ile ilişkilendirilen Shiba Inu’yu tercih edince fiyatlar fırlamıştı. Mart ayında Musk, DOGE’yi kişisel olarak elinde tuttuğunu açıkladığında ve Doge için küçük bir ralliyi daha tetiklemişti.

Tesla CEO’sunun tweetleri onu sıcak suya indirdi

Ancak Musk’ın kripto piyasasındaki tweet’leri düzenleyiciler tarafından büyük ölçüde göz ardı edilirken, borsadaki tweet’leri SEC’in radarından kaçmadı. 2018’de Musk, şirketi 420,69 dolar hisse fiyatıyla özel olarak alacağını ve anlaşma için finansman sağladığını tweet’ledikten sonra Tesla’nın hisselerinin yükselmesine neden oldu. 2021’de Tesla manipüle etmesi konusundaki Twitter anketi, hisse senedi fiyatı düştüğü için bir dizi hissedar davasına davet etti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir