Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.335
% 1.36
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.335
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Elon Musk, Bu Altcoin Mucidini Eleştirdi!

Tesla’nın CEO’su ve SpaceX’in kurucusu Elon Musk, Twitter spambotlarıyla mücadele edebilecek bir Python kodu yazdığını iddia ettiği için Dogecoin’in kurucu ortağı Jackson Palmer’a tepki gösterdi.

Elon Musk, Dogecoin mucidini eleştirdi ve meydan okudu

Jackson Palmer, Avustralya dergisi Crikey ile yakın tarihli bir röportajda, Tesla CEO’sunun diğer kripto influencer’larıyla da paylaştığı senaryonun bir kopyasını almak için ulaştığını belirtti. Elon Musk daha sonra ona Python komut dosyasını nasıl çalıştıracağını sorarak Tesla CEO’sunun kodlama konusunda çok bilgili olmayabileceğini ima etti.

Avustralyalı Dogecoin yaratıcısı Jackson Palmer, kripto para birimini “doğal olarak sağcı, hiper-kapitalist bir teknoloji” olarak kınadı.

Elon Musk, yakın tarihli bir tweet’te Palmer’ın iddialarına alaycı bir şekilde yanıt vererek, onları ‘yanlış’ olarak nitelendirdi ve onu senaryoyu dünyanın geri kalanıyla paylaşmaya davet etti:

Yanlış bir şekilde Python kodunuzun botlardan kurtardığını iddia ettiniz. Tamam dostum, o zaman dünyayla paylaş.

Elon Musk, devam ederek “Çocuklarım 12 yaşındayken Jackson’ın bana gönderdiği saçma sapan senaryodan daha iyi kod yazdı. Dediğim gibi, eğer bu kadar harikaysa, bunu dünyayla paylaşmalı ve herkesin Twitter deneyimini daha iyi hale getirmeli. Eğer yaparsa, ne demek istediğimi anlayacaksın. Jackson Palmer bir araçtır,” sözleriyle Palmer’a yüklendi.

Coinmuhendisi.com olarak daha önce bildirdiğimiz üzere, Dogecoin kurucu ortağı Jackson Palmer, Tesla CEO’su Elon Musk’ın ‘her zaman’ bir dolandırıcı olacağını iddia ederek ‘dünya dolandırıcıları sever’ ve ‘kimsenin umurunda değil’ dedi.

Dogecoin mucidinin yanıtı gecikmedi

Jackson Palmer ayrıca Elon Musk’ın tartışmalı devralma teklifine yanıt olarak çatışmayı körükleyerek önde gelen sosyal medya platformu Twitter’ı yok etmek istediğini de iddia etti. Palmer’a göre Musk, Twitter’da ‘tüm güveni ortadan kaldırmaya’ çalışıyor olabilir. Teknoloji patronunun uygulanabilir bir alternatif yaratabileceğine inanmakta saf olduğunu söylemeye devam ediyor.

27 Mayıs’ta Dogecoin (DOGE), Elon Musk’ın uzay araştırma şirketi SpaceX’in eşyalarının yakında tıpkı Tesla ürünleri gibi Dogecoin ile satın alınabileceğini tweetlediğinde geçici olarak yükseldi. Dogecoin’in fiyatı, kazancını tersine çevirmeden önce ve tweet’ten sonra %15’e kadar yukarı hareket etti.

Elon Musk’ın Aralık ayında Tesla ürünlerinin Dogecoin ile satın alınabileceğini açıklamasının ardından DOGE’nin değeri de aynı şekilde fırladı. Yazma sırasında Dogecoin 0,08635 dolardan işlem görüyordu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir