Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.589
% 0.88
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.589
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Elon Musk Bu Altcoin İçin Dev Tweet Attı: Fiyat Ne Oldu?

Bitcoin fiyatı 26 Mayıs’ta ani bir çöküşü tetiklediğinden Dogecoin fiyatı düştü. Bu düşüş, kimine göre, DOGE biriktirmek için harika bir fırsat olarak hizmet ederken, BTC ile birlikte toparlanamadı. Bu sırada Tesla CEO’su Elon Musk, DOGE ile ilgili bir tweet attı.

Elon Musk tweet’i DOGE’u etkilemedi

DOGE fiyatı toparlanamadı ve Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere geniş çapta düşüş yaşandı. Bununla birlikte, Dogecoin de dahil olmak üzere altcoin’lerden sermaye rotasyonunu, Tesla CEO’su Elon Musk’ın son tweet’i belirliyordu. Genellikle, DOGE dahil olmak üzere Musk’tan gelen tweet’ler fiyatın yükselmesine neden oldu, ancak son zamanlarda bahsedilenlere rağmen, köpek temalı kripto etkilenmemiş gibi görünüyor. Musk, bugün “milyarder” kelimesinin aşağılayıcı bir şekilde kullanılmasının ahlaki olarak yanlış ve aptalca olduğunu söyledi. David Gokhshtein’ın “Trilyoner kulağa daha hoş geliyor” yanıtının üzerine “Dogecoin Trilyoneri filmi” ifadesini kullandı.

Yatırımcıların bu ilgisizliği, yatırımcıların Dogecoin gibi son derece değişken varlıklardan ziyade Bitcoin gibi nispeten istikrarlı varlıklar üzerinde spekülasyon yaptığını gösteriyor. Dogecoin fiyatı, yavaş yavaş satıcıların lehine olan sıkı bir konsolidasyon geçiriyor. UST liderliğindeki çöküş, DOGE’u 12 Mayıs’ta 0,065 dolara bir düşüş ile sert vurdu. DOGE, 13 Mayıs’ta yüzde 44 toparlanıp 0,096 dolarda bir yükseliş ayarlamış olsa da, o zamandan beri daha düşük zirveler oluşturuyor.

DOGE için beklenmesi gereken seviyeler hangileri?

26 Mayıs’ta Dogecoin fiyatı yüzde 6 düştü ve Bitcoin yükselirken bu kayıpları telafi etmeye çalıştı. Ancak DOGE’un, sıçramanın gerçekleşmemesi nedeniyle yakıtı bitmiş gibi görünüyor. Bu satın alma baskısı eksikliği, yatırımcıların riskli altcoin’ler için sermayeyi çektiğini gösterebilir. Bu sermayenin akabileceği tek yer, stablecoin’ler veya Bitcoin veya Ethereum gibi nispeten istikrarlı varlıklar gibi görünüyor.

Bu nedenle, yatırımcıların altcoin ticareti yaparken dikkatli olmaları gerekir. DOGE, 0.073 dolarlık destek ve 0.087 dolarlık direnç ile 0.78 dolardan el değiştiriyor.  Bir analist olan Akash Girimath’a göre bir yandan, Dogecoin fiyatı 0,073 dolar bariyerini aşarsa, satıcıların kontrolün altında olduğunu ve altcoin’i 0,062 dolara düşüreceğini gösterir. Burada alıcıların yeniden gruplaşma ve geri gelme şansı var.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir