Kriptolar:
29677
Bitcoin:
$62.571
% 2.25
BTC Dominasyonu:
%53.9
% 0.56
Piyasa Değeri:
$2.30 T
% 1.88
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 62.571
BTC Dominasyonu:
% 53.9
Piyasa Değeri:
$2.30 T

El Salvador Kalkınma Bankası Bitcoin Verilerini Paylaşmadı

El Salvador

El Salvadorlu bir adli yardım kurumu hükümetin Bitcoin verilerini açıklama talebine iki kez ret yanıtı verdiğini söyledi.

El Salvador‘un Bitcoin’i yerel para birimi olarak kabul etmesinin ardından Bitcoin başta olmak üzere kripto paraların tamamının çok ciddi düşüşler kaydetmesi yerel halkta soru işaretlerine yol açtı. Halk en başlarda Bitcoin ile ticaret yaparken şimdilerde ise bunu tercih etmiyor.

El Salvador Bitcoin Kararları Hakkındaki Bilgi Talebine Yanıt Vermiyor

El Salvador’un kalkınma bankası BANDESAL, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada, hükümetin tartışmalı Bitcoin alımları hakkında bilgi vermeyi reddetti. 

Vatandaşlara yolsuzluğa karşı konuşma konusunda hukuki yardım sağlayan El Salvador’un Yolsuzlukla Mücadele Hukuki Danışma Merkezi (ALAC), hafta sonu geç saatlerde atılan bir tweette bankadan bir belge yayınladı. Belgede BANDESAL, gizli bilgileri ortaya çıkaramayacağını söylüyor.

BANDESAL, Salvador hükümeti tarafından Bitcoin projeleri için kullanılan fonların yönetiminden sorumlu bir devlet organıdır. Geçen yıl küçük Orta Amerika ülkesi, kripto para birimini yasal ihale olarak kabul eden dünyanın ilk ülkesi olmuştu. Ardından kripto para biriminin neredeyse yüzde 70 değer kaybetmesi herkeste soru işaretlerini de beraberinde getirdi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir