Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$59.230
% 2.68
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 59.230
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Ekonomistten Bitcoin, ETH, NFT, Web3 ve DeFi Yorumları!

Popüler ekonomist Raoul Pal, merceği altındaki temel göstergelerin, kripto piyasalarının yükselişte olduğunu gösterdiğini ileri sürdü. Real Vision CEO’su Raoul Pal, Google Arama etkinliğini inceleyerek genel olarak kripto varlıkların ve Bitcoin (BTC)’nin benimsenmesi konusunda değerlendirmelerde bulunuyor. Detaylar Coinmühendisi.com’da.

Raoul Pal’dam Bitcoin tavsiyeleri

Eski Goldman Sachs yöneticisi Raoul Pal, 894.300 Twitter takipçisine Bitcoin (BTC) Google arama etkinliğinin “durağan” olduğunu söylüyor. Pal “Temel katman olarak BTC’nin benimseme eğrisinin bu noktasında faiz artışını görme olasılığı daha düşük – zamanla benimsemede daha istikrarlı artışlar mümkün olabilir” görüşünde. Ekonomist Pal’e göre, Ethereum (ETH) arama etkinliği, aksine, oldukça güçlü görünüyor. Popüler ekonomist PAL “ETH, uygulamalar katmanının L1 öğesini yakalıyor gibi görünüyor (bir tür uygulama ekosisteminin sosyal tokeni gibi)” diyor. Real Vision CEO’su, merkezi olmayan finans (DeFi) Google arama etkinliğinin sabit kaldığını ve şu anda büyümediğini söylüyor. Pal konu hakkında şöyle diyor:

Uygulamasının [toplam adreslenebilir pazarı] göz önüne alındığında, DeFi’nin zaman içinde çok daha fazla ilgi görmesi muhtemeldir. Biz sadece ilk mini dalgayı gördük. TradFi, bazı gerçek sihirli uygulamalar için blockchaine geçene kadar bekleyin.

Ekonomist Pal, değiştirilemez token (NFT) arama faaliyetinin, NFT sektörünün ağ kabulü açısından “yeni açılım” olduğunu gösterdiğini söylüyor. Real Vision CEO’su, Web 3.0‘ın birdenbire “dijital varlık alanı ve uygulamaları katmanı için her şeyi kapsayan bir terim” haline geldiğini ekliyor. Pal şöyle diyor:

Gerçek tüketici uygulamaları katmanı (Web 3.0 ve NFT‘ler) en yeni ilgiyi çekiyor ve gerçekten milyarlara ölçeklenecek olan, ancak milyonlarca proje ve alana (müzik, sanat, topluluk, emlak, lüks mallar) bölünecek olan şey: metaverse).

Pal, genel olarak kripto pazarında hala yükselişte. Ve bu konudaki görüşlerinin gerçekleşmesi için çok zaman gerekmediği kanaatinde. Pal şöyle diyor:

Makroyu da önemseyenleriniz için, tahvil satın alma, teknoloji satın alma, kripto satın alma kurulumuna gerçekten çok yaklaştığımızı düşünüyorum. Daha fazlası gelecek… Yakından izliyoruz ama muhtemelen önümüzdeki 2 hafta içinde. Bu arada sabır…

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir