Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.512
% 0.70
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.512
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

EigenLayer Ana Ağ (Mainnet) Lansmanına Hazır

EigenLayer

EigenLayer yeni lansmanını duyurdu. Bu lansmanda güven ve başarıya doğru gittiklerini iddia ediyorlar. Odak noktalarının ise güvenlik ve performansa öncelik veren sorunsuz bir lansman olduğunu belirttiler. EigenLayer topluluğa karşı:

“Bu hedefe ulaşmak için, şimdi başlayıp önümüzdeki birkaç hafta boyunca devam edecek kademeli bir yaklaşımı benimseyeceğiz. Bu süreç, gelişmekte olan EigenLayer ana ağına sorunsuz bir geçiş sağlamayı amaçlamaktadır.” dedi.


Bu yazı da dikkatinizi çekecektir: Swissblock Bitcoin’de Düzeltme Bekliyor


Kademeli Ana Ağ Dağıtımının Nedenleri

Gelen bu ana ağ dağıtımı odak noktası olarak güvenlik ve performansı göz önünde bulunduruyor. Var olan bu adımlı dağıtımın kullanılması, tam ölçekli bir lansmanla ilişkilendirilen potansiyel riskleri en aza indirerek riski minimize etmemize olanak tanır.

  • Performansı Optimize Etme: Aşamalı yaklaşım, ağ performansını ölçmemize ve optimize etmemize olanak tanır. Bu, ekosisteme daha fazla kullanıcı ve operatör katıldıkça istikrarlı ve ölçeklenebilir bir ağ sağlar.

EigenLayer ana ağının başlatılmasına yönelik heyecan verici aşamaların bir özetini sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Her aşamanın zamanlamasıyla ilgili daha fazla güncelleme bekleniyor.

  1. Test Ağı: Ana ağa geçmeden önce, tüm değişiklikleri test etmek için bir test ağı kullanıyoruz. Goerli’deki ikinci aşama test ağındaki başarılı testlerin ardından, EigenLayer test ağını Holesky’ye taşıyoruz.
  2. Web Uygulaması ve Sözleşmenin Duraklatılması: Web uygulaması ve ana ağdaki sözleşmeler başlangıçta duraklatılacak, bu da kontrollü bir dağıtımı sağlayacak ve operatörlerin ağa katılmasını kolaylaştıracak.
  3. Kademeli Operatör Kaydı: Operatörler ağa kademeli olarak kaydolacak, bu da performans testlerine ve kontrollü kapasite artışına olanak tanıyacak.
  4. EigenDA Lansmanı: Altyapısı üzerinde başlatılan ilk AVS olan EigenDA’nın lansmanıyla hiper ölçekli veri kullanılabilirliği sağlanacak.
  5. Ana Ağın Başlatılması Tamamlandı: EigenLayer web uygulaması güncellenecek ve para yatırma ve çekme işlevleri yeniden etkinleştirilecek.
  6. AVS Ekosisteminin Ortaya Çıkışı: EigenDA’nın piyasaya sürülmesinden sonra, EigenLayer ana ağında canlı bir AVS ekosistemi gelişecek.

EigenLayer bu yaşananları ekosistemi için önemli bir adım olarak görüyor. Yakında gelecek olan Aşama 2, operatörler ve EigenDA üzerinde odaklanmakla birlikte, gelecekteki genişletilmiş katılım için temel oluşturuyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir