Kriptolar:
29454
Bitcoin:
$63.995
% 1.84
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.60
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 2.25
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.995
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.32 T

Efsanevi Analist, Ralli Yapacak 3 Altcoin’in İsmini Verdi!

Kripto piyasasında geniş kitleler tarafından yakından takip edilen bir kripto analisti ve trader olan Michaël van de Poppe, bir Ethereum (ETH) rakibi altcoin projesinin bir fiyat artışına hazırlanabileceğini düşünüyor. Ünlü analist ayrıca bir diğer ETH rakibi altcoin’in de ralli yapacağını belirtiyor.

Analiste göre ETH ve bu altcoin ralli yapacak

Popüler kripto analisti ve trader’ı Michaël van de Poppe, Twitter takipçileri ile yakında ralli yapabilecek kripto para birimlerini paylaşıyor. Analist Ethereum rakibi bir altcoin olan Near Protocol’ün (NEAR) bir destek seviyesi bulduktan sonra muhtemelen “büyük bir ralliye hazır” olduğunu söylüyor. Altcoin NEAR ölçeklenebilirlik ve kararlılık için tasarlanmış merkezi olmayan bir uygulama platformu olan NEAR Protocol’ünün yerel token’ı olarak tanımlanabilir.

Coinmuhendisi.com olarak sıklıkla analizlerine başvurduğumuz popüler analist Van de Poppe, 14 dolarlık aralığın altcoin için iyi bir dipten satın alma fırsatı olabileceğini belirtiyor. Piyasa değerine göre 18. sırada yer alan altcoin projesi NEAR Protocol (NEAR), yazım sırasında son 24 saatte yüzde 0,26’lık bir artışla 15,88 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Van de Poppe: ETH rakibi Skale (SKL) için izlenmesi gereken seviyeler

Kripto analisti ayrıca son fiyat düşüşüne rağmen Ethereum (ETH)’un iyi göründüğünü düşünüyor. Van de Poppe’ye göre lider altcoin çok yakında büyük bir ralli yapabilir. Van de Poppe’ye göre haftalık kapanış olduğu için hala şüpheli bir hareket gözlemlenmesine rağmen biraz daha iyi şekillenmeye başladı. Analist, Ethereum’un önemli direncinin 3.600 dolar civarında olduğunu söylüyor.

Ethereum, yazım sırasında son 24 saatte yaklaşık yüzde 0,28 düşüşle 2.990,10 dolardan işlem görüyor. Kripto stratejisti ayrıca Ethereum ölçeklendirme çözümü Skale (SKL)’i yakından takip ediyor.  ETH rakibi bir kripto para birimi olan SKL son 24 saatte yüzde 5,31 oranında artışla 0,186 dolardan işlem görüyor. Kripto strateji uzmanına göre, SKL hızla 0.16 ile 0.18 dolar arasında önemli bir destek seviyesine yaklaşıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir