Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$63.185
% 6.29
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 63.185
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Efsanevi Analist: BTC’nin Sıradaki Seviyesi ve Fırlayacak Altcoin Bu!

Popüler Twitter analisti Michael van de Poppe, Bitcoin’in (BTC) yakında 46.000 dolara ve hatta daha yüksek seviyelere ulaşacağını tahmin ederken, trend altcoin STEPN’in (GMT) hakkında analizlerini güncelliyor.

Michael van de Poppe, Bitcoin’in (BTC) yakında 46.000 doları yeniden test edebileceğini söylüyor

Van de Poppe, yakın tarihli bir tweet’te 586.300 takipçisi ile Bitcoin (BTC) için kritik seviyeleri gösteren iki teknik grafik paylaştı. Analiste göre 46 bin doları kırılması 50 bin dolar hedefini güçlendirebilir:

Piyasa bir devam görmek istiyorsa, BTC için 42,3 bin dolarlık direnç seviyesini aşması gerekiyor. Bu aynı zamanda bazı insanlar için günlük bir moladır. Başarılı olursa, 50 bin dolardan fazla ödeme olasılığıyla birlikte 46 bin dolarlık yeni bir testin ufukta olduğunu tahmin ediyorum.

Van de Poppe, Bitcoin’in yukarı yönlü hareketinin “şimdiye kadar iyi” göründüğünü düşünüyor ve ABD Dolar Endeksinin (DXY) zayıflama belirtileri gösterdiğine dikkat çekiyor. DXY düştüğünde, BTC de kazanma eğilimindedir. Analist şunları söylüyor:

Şu ana kadar Bitcoin için işler iyi gidiyor. DXY zayıflık belirtileri gösterdiğinden, yukarılara doğru rallinin bittiğine inanmıyorum…40,3 bin dolar seviyesi korunursa Bitcoin’in yükselen trendinin devam edeceğine hala inanıyorum.

Analist, trend bir altcoin için teknik görünümü güncelliyor

Van de Poppe, kullanıcılarını NFT spor ayakkabılarla donatan ve onları gerçek hayatta atılan adımlar için ödüllendiren, trend yaşam tarzı altcoin GMT’ye geçerek, STEPN’in şu anki 1.900.000.000 dolarlık değerlemesinin “mutlak bir şaka” olduğunu söylüyor:

Dürüst olmak gerekirse, GMT’nin 1,9 milyar dolar ([tamamen seyreltilmiş değer] 18 milyar dolar) değerinde olması tam bir şaka, ancak şirket hakkında çok şey ortaya koyuyor. Bu pazarın potansiyeli çok büyük ve daha oyunun başındayız. Pazarlama, kripto para dünyasında her şeyi yeniden yapıyor.

coinmuhendisi.com olarak bildirdiğimiz üzere, STEPN x ASICS NFT spor ayakkabı satışı 19 Nisan’da Binance NFT tarafından duyuruldu ve GMT fiyatı bu haber eşliğinde 20 Nisan’da 3.83 dolar ATH seviyesini kaydetti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir