Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.281
% 1.89
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.281
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Efsanevi Analist: Bitcoin Büyük Boğa Koşusu İçin Hazırlanıyor!

Efsanevi kripto para analistlerinden Michaël van de Poppe, en son analizlerinde, Bitcoin (BTC)’in “büyük bir boğa koşusu” için hazırlandığını öne sürüyor. Gelin, bu tahminin dayanaklarını inceleyelim.

Trendler piyasa ek hacim sağlıyor

Michaël van de Poppe, piyasanın şimdiden muazzam getiriler ve artan benimseme gördüğü için döngünün son aşamasına yaklaştığını düşünüyor:

NFT’lerin yükselişini ve ekosistemin daha da büyüdüğünü gördük, bu da benimsemenin yoğun bir şekilde arttığı anlamına geliyor. Dolayısıyla asıl büyük kazanımların çoğu, döngünün son bölümünde elde edilir.

Bitcoin, dot-com balonuna benzer bir aşamada

coinmuhendisi.com olarak analizlerini paylaştığımız Poppe’ye göre, piyasa dot-com balonuna benzer temel bir benimsemeye tanık oluyor. Sadece farklı ülkeler aracılığıyla değil, aynı zamanda DeFi aracılığıyla daha iyi bir yıllık yüzde oranı (APR) arayan veya fonlarını bir ülkeden diğerine taşımak için bir transfer ya da kripto kullanan kişiler aracılığıyla da. Analistin boğa beklentisinin ikinci sebebi, kurumların piyasalarda yer edinebilmek için finansal araçlar geliştirmeleri. Poppe,” gerçek paranın döngünün son bölümünde kazanıldığını” vurgulayarak, Bitcoin’in hala ilginç bir bölgede olduğunu gösteren zincir üstü metrikleri paylaşıyor:

MVRV oranı şu anda aşırı değerlemenin yakınında olmadığımızı gösteriyor ve aslında 69.000 dolara yapılan önceki koşunun Bitcoin coşkusunu bile göstermediğini gösteriyor. Söylentilerin oldukça hızlandığını ve genel medyanın ilgisinin artmaya başladığını gördüğümüz ilk koşu.

Uzun vadeli yatırımcı arzı önemli bir indikatör

Son olarak Poppe, Bitcoin (BTC) değerlemesinin bu aşamadaki gerçek değerlemeye kıyasla neden nispeten düşük olduğunu analiz etti. Kripto analisti, uzun vadeli sahip arzının BTC’nin düşük bir değerlemede olduğu gerçeğiyle birleştiğini vurguladı çünkü uzun vadeli sahipler, piyasa tekrar yükselirken pozisyonlarını yavaş bir şekilde biriktiriyor. Poppe, şunları kaydetti:

Uzun vadeli yatırımcı arzıyla, abartılı bir versiyona girdiğimiz veya oldukça hızlı bir şekilde hızlanmaya başladığımız an, tüm bu indikatörlerin yutturmaca bölgesine girdiğini görebilirsiniz. Duygu genel olarak yükselişe geçiyor ve ardından uzun vadeli sahipleri satmaya başlıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir