Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.537
% 2.20
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.537
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Efsane Robot, Bu Hafta İçin Seçtiği Altcoin’leri Duyurdu!

Yatırımcıların güvendiği bir algoritmaya sahip robot onlar için kripto para seçimi yapıyor. Bu robotun Bitcoin ve altcoin piyasalarından daha iyi performans gösterdiği iddia ediliyor. İşte bu algoritma, bu hafta için yeni altcoin seçimlerini açıkladı.

Real Vision Bot’un seçiminde ilk sıra piyasa ile aynı: BTC ve ETH

Coinmuhendisi.com’dan takip ettiğiniz üzere Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) sert rüzgarların ortasında ayakta kalmaya çalışıyor. Yatırımcılar ise kripto kışında iyi performans göstermesini bekledikleri altcoin projelerine bakıyor. Bu arada kripto para seçimleriyle ünlenen bir robot, en son portföy tahsislerini paylaşıyor.

Real Vision Bot, her hafta “kovan zihni” konsensüsü ile tutarlı algoritmik portföy değerlendirmeleri yapıyor. Bu kapsamda bir portföy oluşturmak için anketler yürütüyor. Robot’un en yeni verileri, yatırımcıların risk iştahının arttığını ortaya koyuyor. Çoğu piyasa katılımcısı portföylerini 17 altcoin ile aşırıya kaçacak şekilde oy verdi. Diğer kriptolara ek olarak katılımcılar, Bitcoin’i %69 ve Ethereum’u %62 oranında destekliyor.

Efsane robot’un seçtiği diğer altcoin projeleri

Üçüncü sırada, %58 ağırlıkla 1. katman Blockchain protokolü Solana (SOL) yer alıyor. Onun ardından %33 ile popüler kripto para borsası Binance’in yerel tokeni BNB geliyor. Katman-2 ölçeklendirme çözümü Polygon (MATIC) ise %31 ile BNB’yi takip ediyor. RealVision

RealVision Exchange kripto anketinin en son sonuçları / Kaynak: Real Vision Bot

Katılımcıların “overweight” oyu verdiği diğer öne çıkan dijital varlıklar arasında %25 ile Avalanche (AVAX) var. Ayrıca, %20 ile merkezi olmayan Blockchain Cardano (ADA) da listede yerini alıyor. Bunlara ek olarak %20 ile cross-chain likidite protokolü THORChain (RUNE) ve uygulama- Hedera Hashgraph (HBAR) protokolü ve %18 alan sanal dünya Decentraland (MANA) ardından geliyor.

Zincirler arası birlikte çalışabilirlik protokolü Polkadot (DOT) %16 fazla oy aldı. Dolara sabitlenmiş stablecoin US Dollar Coin (USDC) sadece bir yüzde puan geride kaldı. Oracle ağı Chainlink (LINK) ve akıllı sözleşme platformu Fantom (FTM) dahil olmak üzere diğer yedi altcoin ise %8 ile %9 arasında oy aldı.

Real Vision Bot’u, nicel analist ve riskten korunma fonu CEO’su Moritz Seibert ve istatistikçi Moritz Heiden ortaklaşa geliştirdi. Real Vision kurucusu ve makro ekonomi uzmanı Raoul Pal, Robot’un tarihi performansını “şaşırtıcı” olarak nitelendiriyor. Piyasadaki en iyi 20 kripto varlığının toplamından %20 daha fazla performans gösterdiğini iddia ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir