Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.434
% 0.68
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.434
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Efsane Bitcoin Analisti: Büyük Fiyat Düşüşü Geliyor

Bir kripto para birimi analisti olan Crypto Capo, Bitcoin (BTC) fiyatının 30.000 doların altına gerilemesini bekliyor. Ayrıca yatırımcıları uyararak mevcut durumda boğa tuzağı yaşadığımıza dikkat çekiyor. İşte detaylar…

Crypto Capo’dan Bitcoin yorumu: Boğa tuzağı!

Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere kripto para projelerine yönelik bazı tahminleri doğru çıkan Crypto Capo, Twitter’da kendisini takip edenlere kısa vadede altcoin’ler ve BTC için büyük fiyat düşüşleri beklemeye devam ettiğini söylüyor ve aşağıdaki ifadeleri kullanıyor:

Hala aynı şeyi bekliyorum: Altcoin’lerde yüzde 40 ve yüzde 60, Bitcoin (BTC)’de yüzde 25 ve yüzde 30 arasında düşüş. Düşüşten sonra, 1-3 ay boyunca iyileşme görülecek.

Capo’ya göre, S&P 500 (SPX) en son yeni zirvelere çıktığında, en büyük kripto para birimi daha düşük dip seviyeler görüyordu. Ardından, bir SPX tersine dönmesinin ardından kripto para birimi için daha fazla düşüş momentumu gördük. Capo, SPX’in şu anda kilit bir direnç seviyesinde olduğunu ve bunun bir kez daha tersine dönmesine neden olabileceğini belirtiyor. Analist, “BTC daha düşük zirveler yaparken SPX yeni bir zirve yaptığında SPX’de trendin tersine döndüğünü ve BTC’de yine düşüş eğiliminin devam ettiğini gördüğümüzü” söylüyor. Şimdi ise SPX’nin direnişte olduğuna dikkat çekiyor.

Capo, tüm altcoin’lerini sattı

Piyasa değeri ile en büyük kripto para birimi olan Bitcoin (BTC), yazım sırasında yüzde 3.7’lik bir yükseliş ile 31.810 dolardan el değiştiriyor. Son yedi günde ise yüzde 9 yükselmiş görünüyor. Bu sırada Capo daha sonra, birçok kripto para biriminin bu ayın başlarında değerlerinin yüzde 70-99’unu şaşırtıcı bir şekilde kaybettiğini gören piyasa çöküşünden önce stablecoin’ler dışındaki tüm altcoin portföyünü sattığını açıkladı ve aşağıdaki ifadeleri kullandı:

BTC’nin 10.000 dolardan 69.000 dolara düştüğü boğa koşusu sırasında tamamıyla altcoin’lerdeydim. Ardından, BTC ortalama 41.500 dolarda iken hepsini sattım ve geçtiğimiz haftalarda görülen yüzde 70-99’luk bir düşüşten kaçındım. Şimdi hala stablecoin’lerimi tutuyorum, piyasaya yeniden girmeyi bekliyorum.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version