Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$66.275
% 0.28
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 66.275
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Efsane Analist, Bu 4 Altcoin İçin Kritik Tahminler Yaptı!

Kripto para piyasası hafta sonunu hafifçe toparlanarak geride bıraktı. Şimdi, ünlü kripto analisti Michal van de Poppe, XRP, 4 altcoin projesi için kritik tahminler yapıyor.

Efsanevi altcoin analisti, BNB, XRP ve Cosmos için sıradaki seviyeleri belirliyor

Van de Poppe, XRP’nin 2022’in dip seviyesi 0.28 dolardan %35’ten fazla yükseldiğine dikkat çekiyor. XRP’nin fiyat hareketlerine göz atan analist, küçük bir geri çekilme gördüğünü söylüyor. Yakın tarihli bir tweet’te Poppe şunları kaydetti:

Bu güç gösteriyor ama önce ret yedi. Olası bir long tetikleyici işlevi görebilecek yaklaşık 0,343 dolar civarında bir test bekliyorum. Hedefler oldukça basit bir şekilde belirtilebilir ve 0,43 ile 0,47 dolar arasında olabilir.

Yazım sırasında XRP 0.3426 dolardan işlem görüyor. Coinmuhendisi.com haberlerin yer verdiğimiz üzere, Ripple kurucu ortağı Jed McCaleb bu hafta yüklü miktarda XRP sattı. Bu esnada XRP fiyatı düşüşteydi.

Analist, sıradaki Binance Coin’e göz atıyor

Ardından Poppe, kripto para borsası Binance’in yardımcı tokeni olan BNB geliyor. Analist, yeniden sıçramaya başlamadan önce BNB’nin önceki direnci 222 dolardan desteğe çevireceğini tahmin ediyor. Aşağıdaki grafiği paylaşan analist şunları söylüyor:

222-225 dolar arasında bir bekletme görmek isterim, bunun ardından 255 dolar ve 267 dolar gelebilir.

BNB şu anda 234.91 dolardan işlem görüyor. Bugün hafif düşüşteydi.

Analistin radarındaki diğer altcoin, Cosmoa (ATOM) oldu

Yatırımcının altcoin listesi, Cosmos ile sona eriyor. Van de Poppe, ATOM’un ek yükseliş ivmesi kazanması için direncin üstesinden gelmesi gerektiğini savunuyor. Poppe bunun için aşağıdaki grafiği paylaştı. Analist mevcut kurulumu yorumluyor:

Bu, gücü gösteriyor. Önemli kazanımlar elde etmeyi ve temel gelişmeyi deneyimlemeyi umarak ekosistemin destekçisi olmaya devam ediyorum. Ana kısa vadeli hedefler 10 ve 12 dolar olmak üzere 8,70 doları aşmayı takip ediyor.

Yazım sırasında son 24 saatte %4’ün üzerinde düşüşteydi. Şu anda 7.72 dolardan işlem görüyor. Analistin radarındaki bir altcoin projesi de CEL oldu. Off chain işlemleri güvenli bir şekilde mümkün kılmak için tasarlanan ölçeklenebilir bir platform olan Celer Network (CELR), bu hafta ilginç fiyat hareketleri sunmaktadır. Van de Poppe, CEL fiyatının 2022’deki en düşük seviyesi olan 0,01 dolardan mevcut seviyesine yüzde 135’in üzerinde artış göstermesinin ardından CELR’nin fiyat hareketinin seyrini beklediğini iddia ediyor. Aşağıdaki grafiği paylaşan analist, şu fikri sağlıyor:

Bu manevradan sonra herhangi bir seviyeyi koruyabileceğini görmemiz gerekiyor.

CELR yazım sırasında 0.6984 dolardan işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir