Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.460
% 5.47
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.460
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

EDCON Super Demo Etkinliği Başlıyor!

EDCON

EDCON, konferansı kripto sektörünün önde gelen isimleri ile birlikte başlamak üzere. Etkinlik kapsamında birçok proje kendine yer buluyor.

EDCON, De University of Ethereum ve ETHPlanet tarafından düzenlenen yıllık bir küresel Ethereum konferansıdır. 2017’den bu yana düzenlenen konferans, 10.000’den fazla katılımcı, 2000’den fazla geliştirici, 300’den fazla konuşmacı, 450’den fazla proje, 400’den fazla destekçi ve 300 binden fazla çevrimiçi görüntüleme çeken, kâr amacı gütmeyen bir organizasyondur.

EDCON, Ethereum ekosistemine hizmet etmeyi, dünya çapındaki Ethereum topluluklarının iletişimini ve etkileşimini artırmayı amaçlayan bir organizasyondur.

Etkinlik ayrıca Ethereum Quorum günü, Topluluk Etkinliği günü ve işbirliği ve tartışma için geniş fırsatlar sunan bir Süper Demo yarışması da sunaca

EDCON Super Demo, EDCON ekibi ve kar amacı gütmeyen küresel bir blockchain eğitim organizasyonu olan De University of Ethereum (UETH) tarafından ortaklaşa düzenlenecektir. Bu heyecan verici etkinlik, Ethereum teknolojisini ve ekosistemini tanıtan ve ilerleten projeler için bir platform sağlamayı amaçlamaktadır.

EDCON Super Demo, konferansın ilk gününde (19 Mayıs 2023) gerçekleşecektir ve Ethereum Vakfı ve birçok Ethereum topluluğundan büyük destek almaktadır!

Super Demo’nun amacı, Ethereum teknolojisinin ve ekosisteminin gelişimini destekleyen girişimler veya projeler için bir platform sağlamaktır. Bu platformda başarılı olan her başvuru sahibi veya ekip, projelerini bir jüri heyetine sunmak için 15 dakika süre alacaktır. Yarışmanın sonunda, en yenilikçi projeler ödüllendirilecek ve ilk 3 takım projelerini ana EDCON konferans sahnesinde dünyaya sergileme fırsatı bulacaktır.

Super Demo’nun nedeni, Ethereum ve blockchain alanından daha fazla startup ve projeye sahne vermek ve teknolojik ilerlemeyi ve harika fikirleri paylaşmak yanı sıra EDCON katılımcılarına daha zengin bir deneyim ve daha gelişmiş endüstri trendleri sunmaktır!

İlk ödül havuzu miktarı 10.000 $ olup, daha fazla destek kazandıkça bu miktar artacaktır. Ödül havuzu miktarı değişirse, EDCON ekibi ilgili personeli bilgilendirmek için resmi bir duyuru yayınlayacaktır. İlk üç kazanan, ödül havuzunun tamamını paylaşacaktır.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version