Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.467
% 4.20
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.467
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

E-Ticaret Devinden Kripto Para Açıklaması: Tarih de Verildi!

En büyük e-ticaret platformlarından biri olan eBay, geliştirme hedeflerinin bir parçası olarak milyarlarca dolar hacimli kripto piyasasına girmeye hazırlanıyor. e-Bay’in çekirdek ekosisteminde kripto para birimi tabanlı ödemeler için destek sağlayacağına dair çeşitli söylentiler, büyük medya kuruluşları tarafından onaylanmaya başlandı. eBay CEO’su Jamie Iannone, CNBC ile yaptığı röportajda, firmanın 10 Mart 2022 tarihlerinde kripto paralar hakkında resmi bir açıklama yapabileceğini belirtti. Coinmühendisi.com olarak ayrıntıları aktarıyoruz…

eBay, kripto para ödemelerine hazırlanıyor

Bir süredir kripto ödeme seçeneğini inceleyen e-ticaret devi eBay, Mart ayında bombayı patlatabilir. CNBC röportajında CEO Jamie Iannone, firmanın gelecekte kripto para ödemelerini kabul edip etmeyeceğine dair şunları söyledi:.

Şu anda kripto para kullanmıyoruz. Ancak firma yeni ödeme seçeneklerini inceliyor ve değerlendiriyor. 10 Mart’ta ödemeler, reklamlar ve odak alanları da dahil olmak üzere tüm bu konuları daha ayrıntılı olarak aydınlatacağız.

Kripto para birimlerinin artan popülaritesi ile dünyanın dört bir yanından firmalar, bunları kullanıcılar için sistemlerine entegre etmenin yollarını arıyor. Yatırımlar, ticaret işlemleri veya günlük gereksinimler için kripto ödemelerini tercih eden yatırımcıların sayısında önemli bir artış oldu. COVID-19 nedeniyle oluşan küresel kapanma, insanları kripto paralara ve Blockchain teknolojisine yönlendirdi. PayPal gibi ödeme platformları, kullanıcılarının çevrimiçi cüzdan çözümleri aracılığıyla kripto para birimleri satın almasına, satmasına ve elinde tutmasına olanak tanıyan lider firmalar.

Z kuşağı en büyük odak noktamız!

Iannone, şirketin yeni ödeme seçeneklerinin daha genç müşterileri çekmeyi amaçladığını ve Z Kuşağının öncelikli odak noktası olduğunu belirtti. Dünyanın en popüler platformlarından biri olan eBay, NFT sektörüyle Mayıs ayında ilgilenmeye başlasa da, kripto ödemelerini kabul etme olasılığı konusunda hevesli değildi. Ancak küresel anketlerin Y ve Z kuşağının kriptolara olan ilgisini ortaya koyması, ünlü ticaret devini bu sektöre çekti. coinmuhendisi.com olarak aktardığımız yakın tarihli gelişmelerde, İngiliz bir hukuk bürosunun belirli altcoin’leri ödemelerde kullanacağını duyurduğunu görmüştük.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir