Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.313
% 0.77
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.313
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

DWF Labs’tan Bu Altcoin İçin 500.000 dolar Destek!

DWF Labs

AirDAO, ekosistem büyümesini desteklemek amacıyla DWF Labs‘tan 500 bin dolarlık yatırım aldığını resmi olarak duyurdu. Bu yatırım, AirDAO’nun gelecekteki gelişimini hızlandırmak, teknolojik altyapısını güçlendirmek ve yenilikçi projelerini hayata geçirmek için kullanılacak.

AirDAO’nun içerisinde bulunduğu bu yatırım turu, kripto ve blokzincir teknolojileri alanındaki yenilikçi girişimleri destekleme vizyonuyla bilinen DWF Labs’un AirDAO’nun potansiyeline güvenerek gerçekleştirdiği bir adımdır.

X(Twitter) hesabından haberi duyuran AirDAO şunları dile getirdi:

“DWF Labs, ekosistem gelişimini ve birinci katman blockchain olarak büyümemizi desteklemek için AirDAO Ekosistem Hazinesi’ne 500.000 ABD Doları tutarında bir hibe sağlayacak.

AirDAO Konseyi, bu fonları, ekosistemimizin faydasını artırmak ve kullanıcılarımızın merkezi olmayan finans araçlarına erişimini iyileştirecek ve yatırım fırsatlarını geliştirecek mobil öncelikli DeFi protokolleri oluşturmak amacıyla dApp’leri başlatmak için kullanacak.

DWF laboratuvarları daha önce 1 milyon dolarlık ortak bir ekosistem geliştirme fonu üzerinde anlaşmıştı.”

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir