Kriptolar:
29700
Bitcoin:
$64.743
% 5.05
BTC Dominasyonu:
%53.9
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.25 T
% 2.35
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.743
BTC Dominasyonu:
% 53.9
Piyasa Değeri:
$2.25 T

Duyuruyla Fırladı: Coinbase Bu Metaverse Coin’i İnceliyor!

Metaverse coin piyasasının en büyük projelerinden Sandbox (SAND), Coinbase borsasının listeleme planlarının sızmasıyla %15’in üzerinde yükseldi.

Coinbase haberi Sandbox (SAND) fiyatını taşıyor

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Coinbase, listeleme haberini bugün Twitter’dan duyurdu. Coinbase’in Amerika Birleşik Devletleri’ndeki en büyük borsa olduğu göz önüne alındığında, SAND fiyatı kısa sürede çift haneli değer kazandı. Aşağıdaki 15 dakikalık grafik duyuru ardından SAND fiyatının %15’i aşan yükselişini gösteriyor.

Coinbase yol haritasını metaverse projeleriyle çeşitlendiriyor

Haberin ortaya çıkmasıyla SAND fiyatı saatler içinde 1.38 dolarla gün içi en yüksek seviyesine ulaştı. Böylece piyasanın en büyük metaverse projelerinden biri toparlanmaya öncülük ediyor. Yazım sırasında, SAND fiyatı ortalama 1,35 dolardan işlem görüyor. 24 saatlik işlem hacmi %62’den fazla artarak 588 milyon dolara yükseldi. Böylece son kayıpların bir kısmını kısa sürede telafi etti.

Coinbase daha önce Ethereum tabanlı 45 farklı ERC-20 token ve Solana ağına dayalı 6 SPL token listeleyeceğini duyurmuştu. Terra LUNA ve UST’den kaynaklanan son çöküş sırasında, DeFi ve diğer piyasalar gibi metaverse coin piyasası da büyük bir darbe aldı. Bu esnada, Sandbox son 30 gün içinde %50’den fazla değer kaybetti. Sand’in son tırmanışı, kaybının bir kısmını telafi etmesine yardımcı oluyor.

Diğer Sandbox haberleri

Yaklaşık 1,6 milyar dolarlık piyasa değerine sahip olan Sandbox, CoinMarketCap’e göre üçüncü en büyük metaverse coin. Coinmuhendisi.com haberlerinde yer verdiğimiz üzere Sandbox ekosistemi, daha ucuz, daha çevreci ve daha enerji verimli olmak için Polygon Matic’e (OxPolygon) taşınmayı planlıyor. Ayrıca, bir teknoloji şirketi olan Cualit’i satın aldığını duyurdu. Sonuç olarak proje, Web3 entegrasyonu ve metaverse genişletmesine yönelik adımlar atmaya devam ediyor.

Bu arada, oyunla ilgili kripto para birimlerinin piyasa değeri önceki gün %9’dan fazla arttı. Toplam piyasa değeri şu anda 13,6 milyar dolar. Decentraland (MANA), ApeCoin (APE) ve Axie Infinity (AXS) gibi en büyük oyun token’leri, balinalar tarafından son 24 saat içinde en çok satın alınan ilk 10 listesinde yer aldı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir