Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$59.808
% 4.19
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 59.808
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Düşüşte Bile Bu 7 Altcoin, Çift Haneli Zıpladı: İşte Nedeni!

Bitcoin (BTC) 42.000 dolar fiyat seviyesinin yakınında sert dirençle karşılaşmaya devam ederken bazı altcoin projeleri yükseliş yaşadı. Bazılarının yükselişi, çift haneliydi. Son veriler, geçtiğimiz gün boyunca en çok kazananların Elsastos (ELA), API3 (API3), Prometheus (PROM), Haven Protocol (XHV), Stacks (STX), Beefy Finance (BIFI) ve cETH olduğunu gösteriyor. coinmuhendisi.com olarak detayları aktarıyoruz…

Gerilemeye rağmen 7 altcoin yükseliş yaşadı

Geçtiğimiz gün boyunca 7 altcoin yükseliş yaşadı. Özellikle 3 tanesinin yükselişinin ardında çeşitli gelişmeler yer alıyor. İlk olarak “internetin Blockchain destekli versiyonu” olmayı hedefleyen web3 odaklı bir proje olan Elastos protokolü, yüzde 22’lik kayda değer bir ralli yaşadı. ELA için fiyat ve işlem hacmindeki artış, Elastos Vakfı’nın ELA tokenı için geri alım programı için planlarını açıklamasının ardından geldi. Platformun ilk merkezi olmayan borsası Glide Finance de kilitlenen toplam değerde bir artış gördü.

Öte yandan, en güncel verilerin güvenli ve güvenilir aktarımını kolaylaştırmanın bir yolu olarak akıllı sözleşmeler ve uygulama programlama arayüzleri (API’ler) arasındaki iletişim yeteneklerini geliştirmeye odaklanan bir protokol olan API3 yükseldi.  API3’e olan ilgideki artış, protokolün birinci taraf oracle’larının kripto topluluğu içinde ivme kazanmasıyla ortaya çıkıyor.

Son olarak, kullanıcılara güvenli ve özel veri alışverişini kolaylaştırmak için tasarlanmış, veriden para kazanma için merkezi olmayan bir çerçeve sunan Prometheus’un yükselişinin ardında da çeşitli gelişmeler yer alıyor.  Prometheus için fiyat artışı, proje tam mainnet lansmanına hazırlanırken geldi. Ağ; Binance Coin (BNB), wrapped BTC, PROM, Tether (USDT), USD Coin (USDC) ve Wrapped Ethereum (WETH) dahil olmak üzere yedi varlık için destek sağlayacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir