Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$65.972
% 0.02
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 65.972
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Dünyaca Ünlü Şirket, Bu Metaverse Coin ile Ortaklık Kurdu!

Warner Music Group (WMG) Perşembe günü yaptığı duyuruya göre, popüler metaverse coin projesi The Sandbox’ta müzik odaklı bir tema parkı ile metaverse’e giriyor. Ortaklık, Ed Sheeran, Bruno Mars ve Dua Lipa gibi büyük yıldızları ilk kez metaverse’e getirebilir. Haberin etkisiyle altcoin fiyatı yükseldi. Ayrıntılar için coinmuhendisi.com okumaya devam ediniz.

WMG metaverse coin projesi The Sandbox ile anlaştı

Basın açıklamasına göre, sanal tema parkında Ed Sheeran, Bruno Mars, Dua Lipa ve Cardi B gibi müzik şirketinin yıldızlarla dolu sanatçı listesinden ‘konserler ve müzikal deneyimler’ yer alacak. The Sandbox, hayranların Mart ayında satın alması için potansiyel festival sitesinin bitişiğindeki sanal mülkler için bir LAND satışına ev sahipliği yapacak. WMG’nin dijital şefi ve iş geliştirmeden sorumlu başkan yardımcısı Oana Ruxandra, verdiği bir röportajda şu değerlendirmede bulunuyor:

Şu anda Web 3’e ve bunun müzik üzerindeki etkisine derinden odaklanmış durumdayız. Şu anda fandom karşısında değer biçmek inanılmaz derecede zor. 80’ler ve 90’larda müzik endüstrisi büyük on yıllar yaşadı ve sonra Napster ortaya çıktı ve bir geri çekilme yaşandı. Sonra Spotify geldiğinde de aynı şey oldu. Sekiz topun arkasında değil, fırsatı yakalamak istiyoruz.

WMG, kitlesini sanal dünyalara genişletmek isteyen ilk büyük müzik şirketi değil. Metaverse coin projesi Decentraland, Ekim ayında Snoop Dog gibi sanatçıların The Sandbox’ta Eylül ayına kadar uzanan sanal toplantılarla katıldığı üç günlük bir sanal müzik festivaline ev sahipliği yaptı.

Metavers’e giren şirketlerin neler getireceğini kimse kesin olarak bilmese de, The Sandbox ve Decentraland gibi sanal gerçeklik platformlarıyla ortaklıkların güvenli bir başlangıç ​​noktası olduğu açık. Haberin ardından Sandbox’ın SAND tokeni yükselerek gün içinde 3,54 doları gördü.  Basın zamanında ise son 24 saatlik zaman diliminde %5,5 artışla 3,40 dolardan işlem görüyordu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir