Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.445
% 0.67
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.445
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Dünyaca Ünlü Marka, Bu Metaverse Coin ile El Sıkıştı!

Dünyaca ünlü lüks giyim markası Bonesmen, popüler metaverse coin projesi Decentraland (MANA) ile işbirliğine gidiyor. H&M gibi markaların sanal evrende yerini almasında sonra Amerika merkezli lüks giyim markası Bonesmen da bu evrene adımını attı.

Popüler metaverse coin projesi ünlü markaların ilgi odağı oldu

Lüks giyim markası Bonesmen’ın ürünleri, popüler metaverse coin projesi Decentraland’da açılacak sanal mağazasında tanıtılacak ve satışa sunulacak. Buna ek olarak ilerleyen zamanlarda Bonesmen temalı Non Fungible Token (NFT)’ler ve oyun içi dijital giyim ürünleri gibi çeşitli deneyimler sunacak.

BONESMEN, yeni dünyanın en popüler metaverse’inde kendi mağazasını kuruyor. Burası sıradan bir mağaza değil, bir zaman makinesi, bir tapınak, bir kütüphane, bir gece kulübü ve bir buluşma yeri.

Bonesmen’ın mevcut durumda NFT iş birliklerini ve eski ürünlerini içeren ‘Bonesmen Tomb’ projesi kapsamında yer aldığı belirtiliyor. Proje, hayal gücü aracılığıyla geçmişi, bugünü ve geleceği birleştiren bir ‘gizemli online alan’ olarak tanımlanıyor. Coinmuhendisi.com olarak bildirdiğimiz üzere böylece dünyaca ünlü marka, ‘Tomb’ adlı sanal bir mağazayla metaverse’e ilk adımını atmış oldu. Bonesmen, 10 NFT’den oluşacak BONESMETA koleksiyonunu piyasaya sürecek. Ünlü marka, Tomb’u bir mağazadan öte, gizemli havasıyla “Dokunulabilir Asalet” olarak nitelendiriyor.

Decentraland (MANA), kendisini, kullanıcıların içerik ve uygulamalar oluşturmasına, deneyimlemesine ve bunlardan para kazanmasına olanak tanıyan, Ethereum Blockchain tarafından desteklenen bir sanal gerçeklik platformu olarak tanımlıyor. Bu sanal dünyada, kullanıcılar daha sonra gezinebilecekleri, üzerine inşa edebilecekleri ve para kazanabilecekleri araziler satın alıyorlar.

Decentraland, 2017’de gerçekleştirilen 24 milyon dolarlık ilk kripto para arzının (ICO) ardından piyasaya sürüldü. Sanal dünya, 2019’da kapalı betasını başlattı ve Şubat 2020’de halka açıldı. O zamandan beri, kullanıcılar, bilgisayarlarında çok çeşitli deneyimler yarattılar. Etkileşimli oyunlar, genişleyen 3B sahneler ve çeşitli diğer etkileşimli deneyimler dahil olmak üzere LAND parselleri. Metaverse coin projesi şimdi de ünlü giyim markalarını öncelikli tercileri haline geldi. MANA, yazının yazıldığı sıralarda, son 24 saat içinde %1,69 artışla 1,34 dolardan işlem görüyordu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir