Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$65.470
% 0.72
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 65.470
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Dünyaca Ünlü Borsa, Bu Mateverse Coin’i Seçti: Listeleniyor!

İsviçre merkezli yatırım ürünü sağlayıcısı 21Shares firması, ETP ürünlerini metaverse coin seçeneklerine genişletmek üzere yeni bir proje seçti…

Yeni bir metaverse coin ETP’si başlıyor

İsviçre merkezli ETP ihraççısı 21Shares, yatırımcılara The Sandbox’ın metaverse ve oyun platformu yatırım seçenekleri sağlamak için SAND token’e odaklanan yeni bir araç başlattı. ETP’ler, kurumsal yatırımcıların kripto para birimleri ve Blockchain projelerine yatırım yapabileceği popüler bir yoldur. Son aylarda, Goldman Sachs, ICAP, JPMorgan ve UBS gibi bankaların artan sayıda müşteri için ETP satın aldığını gördük.

Ethereum tabanlı Sandbox platformu, katılımcıların varlıklardan ve oyun deneyimlerinden para kazanabileceği merkezi olmayan bir sanal dünya. Gün içinde yapılan basın açıklamasına göre, yatırımcılar ETP aracılığıyla The Sandbox’ın büyümesinden güvenli bir şekilde yararlanabilecek. Hatırlamak gerekirse, Şubat ayında 21Shares, Decentraland (MANA) ETP’sini başlatmıştı. 21Shares’in CEO’su ve kurucu ortağı Hany Rashwan, Bitcoin ve Ethereum’un ötesindeki fırsatlara daha fazla erişim için yatırımcı talepleri nedeniyle bu ETP için Sandbox’ı diğer metaverse platformlarına tercih ettiğini söyledi. Rashwan, Sandbox’ın metaverse coin piyasasında önemli bir rol oyacağını da düşünüyor:

Metaverse, şu anda kriptodaki en önde gelen temalardan biri ve özellikle The Sandbox, en iyi performans gösteren mavi çipli metaverse belirteci olmak için güçlü bir büyüme gösteriyor.

Yazım sırasında SandBox (SAND) fiyatı:

Liste SAND %40 değer kaybettikten sonra geldi

coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere lansman, 21Shares’in sunduğu 30. kripto para birimi ETP’sini işaret ediyor ve Euronext Paris ve Amsterdam’da çapraz listelenecek. Basın açıklamasına göre 21Shares, Yönetim Altındaki Varlıklarda (AUM) 3 milyar dolara yakın ve dünyanın tek ETP izleme Binance’i de dahil olmak üzere 130’dan fazla listeye sahip. Lansman, The Sandbox platformunun yerel tokeni olan SAND’ın son üç ayda %40 düşmesinden sonra geldi. Decentraland ve Axie Infinity dahil olmak üzere metaverse ile ilgili diğer token’ler de yıldan yıla düştü ve önemli ölçüde düşük performans gösteriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir