Kriptolar:
29174
Bitcoin:
$62.585
% 1.40
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.34
Piyasa Değeri:
$2.30 T
% 0.50
Korku & Açgözlülük:
74 / 100
Bitcoin:
$ 62.585
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.30 T

Dünya Ekonomik Forumu, Shiba Inu ile birlikte çalışmak istiyor

Investing.com – Shiba Inu topluluğunun geliştiricilerinden ve projenin liderliğini yapan Shytoshi Kusama, Dünya Ekonomi Forumu’nun (WEF) küresel bir Metaverse üzerinde çalışmalar yürütmek adına Shiba Inu ile çalışmak istediğini duyurdu.

Kusama, dün Twitter üzerinden WEF’in “Metaverse küresel politikası” konulu bir çalışmada Shiba Inu ekibiyle beraber çalışmak için davet ettiğini duyurdu. Bunun üzerinde bir oylama başlatan Kusama, WEF ile çalışma kararını topluluğun vermesini istedi.

An itibarıyla oylamanın bitmesine 6 saat kalan ankete 20.000’e yakın kişi katıldı ve oylamada WEF ile çalışmaya onay verenler %67 oranında önde gidiyordu.

Dünya Ekonomi Forumu, geçmiş dönemlerde kripto varlıklar ve Blockchain teknolojisiyle ilgili birkaç etkinlik gerçekleştirmişti. Ancak forum, ilk defa bir kripto projesiyle ortak çalışma teklifi sunuyor. Kusama, Twitter iletilerinde yasa koyucularla çalışma konusuna sıcak baktığına yönelik sinyaller verdi, ayrıca sektörde faaliyet gösteren diğer dev projelerle birlikte Metaverse için küresel politikalar oluşturmasına yardımcı olabileceklerini söyledi.

Shiba Inu, Metaverse alanında hızla ilerliyor

Bilindiği üzere Shiba Inu geliştiricileri son dönemlerde odağını Metaverse alanına kaydırdı. Bu sektör için çalışmalarını sıkı şekilde sürdüren ekip, son zamanlarda birkaç Metaverse konseptini topluluk ile paylaştı.

Önümüzdeki günlerde Shiba’nın Meta, Sandbox ve Decentraland gibi Metaverse sektörünün önemli şirketleriyle beraber bu endüstriye yön verebileceği düşünülüyor.

Dünya Ekonomi Forumu (WEF), Cenevre merkezli olarak faaliyetlerini uluslararası bir sivil toplum kuruluşu olarak yürütüyor. Örgütün öncelikleri arasında gündemdeki küresel, bölgesel ve endüstri konularında iş dünyası, siyaset, akademik ve toplumun diğer liderleriyle birlikte çalışarak dünyanın mevcut durumunu iyileştirmek bulunuyor.

SHIB, bugün piyasanın geri kalanıyla birlikte yükselişte

SHIB, geçen hafta 0,00009 dolar bandında yatay seyrederken genel piyasa eğilimine bağlı olarak hafta başında 0,00000819 dolara kadar geriledi. Dünden bu yana artan talep artışında ise SHIB, dip seviyeden %10’un hemen üzerinde bir artış görerek 0,0000096 dolara yükseldi.

Yazar: Günay Caymaz

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir