Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$59.223
% 2.82
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 59.223
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Dünya Devi Nasdaq, Bu Altcoin’i Seçti: Yatırımlık!

Nasdaq tarafından yayınlanan yakın tarihli bir raporda, popüler bir memecoin’in üstünlüğü kabul edildi. Topluluk odaklı bir altcoin 2022’de satın alınacak en iyi kripto para birimleri listesinde yer alıyor…

Nasdaq, metaverse girişimleri nedeniyle bu meme token’i seçiyor

25 Haziran 2021’deki ilk çıkışından bu yana Floki Inu (FLOKI) sağlam bir itibar kazandı. Diğerlerinin yanı sıra Huobi, CoinDCX ve Gate.io dahil olmak üzere çeşitli kripto borsalarında listelendi. Kriptoyla ilgili büyük medya siteleri, sektördeki başarılarının çeşitli platformlarda belgelenmesiyle kripto para biriminin üstünlüğünü vurguladı.

2022’de satın alınacak en iyi altcoin projelerinin Nasdaq listesi Floki Inu’yu içeriyor

ApeCoin (APE), Decentraland (MANA), Sandbox (SAND) ve Metahero (HERO), diğer önemli metaverse projeleri arasında Floki Inu’nun yanında yer aldı. Gelişme, New York’taki Amerikan Menkul Kıymetler Borsası’nın Floki Inu’yu yakından takip ettiğini gösteriyor.

Floki Inu’nun başarıları

Floki Inu, bir meme token olarak piyasa sürülmüş olmasına rağmen, oyna-kazan NFT oyunu, NFT pazarı ve bir eğitim merkezi ile metaverse’de yararlı bir token olabileceğini gösteriyor. Floki Inu, Mart ayında bir P2E oyunu olan Valhalla’nın çıkışını duyurdu ve metaverse hedeflerine yaklaştı.

Proje ekibi şimdiden, yakın gelecekte önde gelen NFT pazar yeri OpenSea ile rekabet etmesi beklenen bir borsa olan FlokiPlace’i kurmayı planlıyor. Floki Inu, Floki Üniversitesi eğitim merkezi aracılığıyla dünyayı kripto para birimlerinin avantajları konusunda eğitmeyi amaçlıyor.

Floki Inu kısa süre önce, eğitim girişiminin bir parçası olarak Nijerya’da son teknoloji ürünü bir okulu bitirdiğini ve okulun 18 Mayıs 2022’de devreye alınmasını belirlediğini belirtti. Twitter’dan şu açıklamalar yapıldı:

Vikingler! Nijerya’da inşa ettiğimiz son teknoloji okulun bittiğini ve kısa süre içinde faaliyete geçeceğini size bildirmekten heyecan duyuyoruz! Okul 18 Mayıs 2022 Çarşamba günü adanacak. Daha da şaşırtıcı olan şey, SİZİN davetli olmanız!

Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere, Floki Inu ekibi ayrıca Gana da dahil olmak üzere diğer ülkelerdeki yeni okulların inşaatının çoktan başladığını söylüyor. Resmi tweet:

Altcoin piyasasındaki düşüşe rağmen FLOKI %8 yaptı

Bu arada Floki Inu, kripto para biriminin Nasdaq’ta listeleneceği haberleriyle son 24 saat içinde %8 değer kazandı. Dün 0,00000771 dolardan işlem gören para birimi şimdi 0.00000873 dolardan işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir