Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.047
% 0.92
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.047
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Donald Trump, Ether’de Milyon Dolarlık Satış Gerçekleştirdi

Donald Trump, Ether'de Milyon Dolarlık Satış Gerçekleştirdi

Donald Trump, NFT’lerinden elde ettiği telif haklarını 2.4 milyon dolar değerindeki 1075 adet Ether satışıyla dönüştürdü.

Donald Trump, 2024 başkanlık seçimlerinde en güçlü aday olarak gösteriliyor ve NFT‘leriyle kripto dünyasında büyük yankı uyandırıyor. Son dönemde yapmış olduğu hamlelerle dikkat çeken Trump, NFT’lerinden elde ettiği telif haklarını biriktirdikten sonra Ether satışlarına başladı. Cüzdanının en yüksek değeri 4 milyon dolardı ve 2.4 milyon dolarlık fiyatlamayla 1075 ETH sattığı tahmin ediliyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Kripto para konusundaki tutumu, başkanlık döneminde karşıt olduğu yönündeydi. Ancak daha sonraları tutumunda değişiklik göstererek olumlu açıklamalarda bulundu. Son olarak Biden ve yönetimini ABD’ye ihanetle suçlayarak sert ifadeler kullandı ve NFT koleksiyonu da bu açıklamalarla birlikte yoğun tartışmaların odağında yer aldı.

Donald Trump NFT

Geçtiğimiz yıllarda her biri 99 dolar olan bir NFT koleksiyonu çıkaran Trump, bu ürünlerden 35 milyon dolardan fazla gelir elde etmişti. 2023’ün nisan ayında ikinci bir NFT koleksiyonu daha çıkaran Trump, bu koleksiyonu da yine her bir NFT’yi 99 dolardan satışa sunmuştu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir