Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.176
% 0.74
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.176
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Dogelon Mars (ELON) Son 1 Ayda %3900 Üzerinde Yükseldi!

Tesla CEO’su Elon Musk’ın ve onun Dogecoin (DOGE) ile Mars sevdasının bir karışımı olarak ortaya çıkarılan kripto para birimi Dogelon Mars (ELON), son 1 ayda yatırımcısına ciddi oranlarda kazanç sağladı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

CoinGecko verilerine göre ELON, son 1 ayda %3910 oranında yükseliş kaydetti. Kripto para birimi bu rallisiyle beraber şu anda piyasa değeri bakımından en değerli 104. kripto para haline geldi.

Özellikle Shiba Ununun (SHIB) gösterdiği performansla beraber diğer meme coin’lerde de yükselişler başladı. Bundan en çok kar sağlayanlardan biri ise ELON oldu. Bu meme coin rallisiyle beraber ELON da son 7 günde %300 artış yakaladı.

ELON ayrıca Crypto.com, Poloneix, OKEx, Gate.io ve Kucoin gibi önemli borsalarda listelenmiş durumda. Bu nedenle daha fazla insanın ilgisini çekmeyi başardı.

ELON şu anda 95.000 holder’a sahip. Kripto para birimi CoinGecko verilerine göre yazının yazıldığı sırada 0,00000210 dolardan işlem görüyordu.

Dogelon web sitesinde projeyi şu ifadelerle tanıtıyor:

“Dogelon, insanlığın teknolojik evrimine yardımcı olmak için öncelikle tüm insanlar ve medeniyetler tarafından kullanılabilecek ve gelecek çağın uzay çağı teknolojisi ile bütünleşebilecek bir galaksiler arası para birimi kurması gerektiğini biliyordu. Ardından, yol boyunca edindiği arkadaşlarla, Mars’ı her zaman olması gerektiği gibi bir refah merkezine dönüştürmek için yeniden kolonileştirmeye çalışacaktı. Evrendeki yolculuğu başlamak üzereyken, Dünya insanlarını son bir aktarımla bırakacaktı: Ben Dogelon’um. Dogelon Mars. Bana katılın ve birlikte yıldızlara ulaşalım.”

Öte yandan kripto para son 24 saatte %6 oranında düşüşe geçti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir