Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.850
% 2.56
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.850
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Dogecoin’in (DOGE) Core 1.14.5 Yükseltmesi Neredeyse Tamamlandı

Dogecoin geliştirici ekibinin yaptığı duyuruya göre, Dogecoin yeni sürümü Dogecoin Core 1.14.5 neredeyse tamamlandı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Dogecoin Core 1.14.5 sürüm ile tüm ağ katılımcıları için yüksek işlem ücretlerinin düşürülmesi planlanıyor.

Yeni yükseltme ile önerilen blok ekleme ücreti, çekirdek cüzdanda kilobayt başına 0,01 DOGE (kabaca 0,002 dolar) olarak belirlendi.

Ağ 1.14.4 ile düşük ücretleri desteklemeye başlamıştı, şimdi ise bunları varsayılan olarak benimseyecek, bu da Exodus ve Ledger gibi üçüncü taraf cüzdanlarının daha ucuz işlemleri destekleyeceği anlamına geliyor.

Tesla CEO’su Elon Musk, Dogecoin’in işlem ücretlerini düşürme konusundaki desteğini birçok kez dile getirdi. Musk’a göre böyle bir gelişme Dogecoin’i geçerli bir ödeme aracına dönüştürmeye yardımcı olacaktır.

Dogecoin, merkezi olmayan bir kripto para birimi olduğundan, ücret indirimi teklifinin topluluk içinde destek kazanması gerekiyor.

Sürüm, işlem maliyetlerini düşürmenin yanı sıra, Dogecoin Core kullanıcılarının kullanıcıların çoğunu etkileyen yüksek önemdeki güvenlik açıkları için de çeşitli düzeltmeler yapılacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir