Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.898
% 1.73
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.898
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Dogecoin ve Shiba Inu Tahmini: Bu Seviyelere Hazır Olun!

Piyasanın en büyük meme coin’leri Dogecoin ve Shiba Inu, son düşüş sırasında büyük kayıplar yaşadı. Yatırımcılar sermayeyi sosyal kriptolara akıtırken, meme coin’ler kazançlarını tüm zamanların en yüksek seviyesinden düşerek siliyor.

Dogecoin ve Shiba Inu ATH seviyelerden %80 uzaklaştı

Kripto para piyasası uzun bir süredir düşüşte. Dogecoin, Shiba Inu, Floki Inu, Dogelon Mars ve Baby Doge gibi meme coin/token’ler, ATH fiyatlarından bu yana değerlerinin %80’inden fazlasını kaybetti. Köpek temalı kriptolar kazançlarının büyük bir kısmını yok ederken, spor eğlencesindeki sosyal kriptoların popülaritesinde bir artış yaşanıyor. Birden fazla fan token, Paris Saint-Germain (PSG), Juventus (JUV), FC Barcelona (BAR), AC Milan taraftar jetonu (ACM) ve FC Porto (PORTO), 18 Mayıs 2022’den bu yana büyük kazançlar kaydetti.

Görünüşe göre yatırımcılar, kripto çöküşü ve piyasa kargaşası zamanlarında eğlenceye yönelerek en sevdikleri futbol kulüplerine yöneliyor.

Shiba Inu’nun DeFi platformu Shiba Swap’ın TVL değeri, Temmuz 2021’den bu yana sürekli olarak düşüşte. Kilitlenen Toplam Değer yani TVL, DeFi platformlarında stake edilen kripto paraların değerini temsil eder. Bu nedenle, Shiba Swap’ta düşen bir TVL, platform tarafından güvence altına alınan arzda bir azalma olduğunu gösteriyor.

410.36 trilyon Shiba Inu yandı, görünürde bir iyileşme yok

coinmuhendisi.com olarak aktardığımız, Shiba ağının yakılan token’lerini izleyen “Shibburn” platformundan gelen veriler, 410.36 trilyon SHIB’in yok edildiğini ortaya koyuyor. Tipik olarak, daralan bir dolaşım arzı, fiyattaki toparlanmayı hızlandırır. Bununla birlikte, meme coin’lerin dolaşımdaki arzındaki hızlı düşüşe rağmen, Shiba Inu’nun fiyatında herhangi bir iyileşme olmadı. Cuma günü 5,4 milyar SHIB’in yakılmasına rağmen meme coin tutarlı bir fiyat düşüşüne tanık oldu.

Dogecoin fiyatı nasıl toparlanabilir

YouTube kanalı “Trade Confident” analistleri, trend tükenmesini Dogecoin’in rallisinin kritik bir göstergesi olarak belirliyor. Trend tükenmesi düşük olduğunda, Dogecoin fiyatı genellikle toparlanır ve bir kırılmaya tanık olur. Analistler, şu anda trend tükenme seviyesinin düşük olduğunu söylüyor. Bu nedenle Dogecoin fiyatı düşüşünden kurtulabilir ve 0.13 dolar seviyesini hedefleyebilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir