Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.448
% 0.78
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.448
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Dogecoin Mucidi Tweet Attı: Bitcoin Ardından Fırladı!

Popüler meme coin Dogecoin (DOGE)’in yaratıcısı Billy Markus, Bitcoin (BTC) hakkında bir tweet attı. Tweet’in ardından Bitcoin, kısa süreliğine de olsa değer kazandı ve 41.551 dolara yükseldi. Ardından 39.000 dolara yeniden döndü. İşte detaylar…

Dogecoin kurucusu Billy Markus’tan BTC tweet’i

Dogecoin yaratıcısı Billy Markus, yakın zamanda attığı bir tweet’inde piyasadan Bitcoin için yükselişe geçmesini istedi. Markus, neredeyse başarılı oldu. İlk meme tokenının yaratıcısı, tweet’inde topluluğa sebepsiz yere yükselişe geçip geçemeyeceklerini sordu. Bu sorunun ardından Bitcoin büyük bir artış ile karşılaştı ve daha önce bu seviyelere çıkacağına dair belirli bir sinyal olmaksızın 41.551 dolara yükseldi. Bu durumun arkasında tamamıyla Markus’un tweet’i olup olmadığı hakkında kesin bir şey söylenemese de, zamanlama paralel gitmiş gibi görünüyor.

Markus da kendi tweet’ine ve topluluğa yönelik “bullish” olma isteğine tepki gösterdi. Ancak Bitcoin yeniden geri çekilme yaşadı ve 39.100 dolara kadar geri çekildi. Yazım sırasında ise bir yükseliş daha gerçekleşiyor gibi görünüyor. Öncü kripto para birimi, birkaç saat içerisinde 40.263 dolara yükseldi. Yazım sırasında 40.257 dolardan el değiştiriyor.

Köpek temalı para birimleri haftalık bazda düştü

Bu sırada, köpek temalı kripto para birimleri, meme token ordusunun liderleri Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB) ile haftalık bazda düşmeye devam ediyor. Verilere göre, piyasa değerine göre 13. en büyük kripto para birimi olan Dogecoin, geçen hafta yüzde 3’ün üzerinde düşüş yaşadı. Şu anda token başına 0,11 doların biraz üzerinde işlem görüyor ve geçen Mayıs ayında tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0.73 dolardan neredeyse yüzde 85 düştü.

Shiba Inu çok daha iyi durumda değil. SHIB şu anda 0.0000214 dolardan işlem görüyor ve geçen hafta yüzde 8 düştü. Mevcut statüsüne rağmen SHIB, DAI, Cosmos ve Ethereum ölçekleyici Polygon gibi ağır ağırlıkları geride bırakarak endüstrinin en büyük 15. kripto para birimi olmaya devam ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir