Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$65.407
% 1.07
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 65.407
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Dogecoin Mucidi Şoke Etti: DOGE Bu Seviyeleri Görmeyecek!

Dogecoin kurucusu Billy Marcus, Dogecoin’in bir önceki tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşacağına inanmıyor. Kripto piyasasında devam eden türbülans ışığında, birçok yatırımcı, Dogecoin (DOGE) dahil olmak üzere tüm coin’lerin ve tokenlerin tüm zamanların en yüksek seviyesini (ATH) kaydettiği geçen yılki büyük ralliyi deneyimleyebilmeyi diliyor.

Dogecoin yatırımcıları ralli bekliyor

Eski güzel günleri hatırlatan “cocochaneladai” adlı kullanıc,, kripto para birimi 0,74 dolara ulaştığında görülen Dogecoin grafiğini paylaştı. Twitter kullanıcısı bir tweet’te “Bunu tekrar görmek için sabırsızlanıyorum #Dogecoin #DogecoinToTheMoon” dedi. Dogecoin’in kurucu ortağı Billy Marcus, tweet’e yanıt vererek, DOGE meraklılarının kripto para birimini tekrar tüm zamanların en yüksek seviyesinde görmeme olasılığının olduğunu belirtti.

Marcus’a göre Dogecoin, bireysel ve kurumsal yatırımcılar arasında büyük ölçüde benimsenmesi de dahil olmak üzere kripto para birimi için birçok başarı ile sonuçlanan harika bir yıl geçirdi. Ancak aşağıdaki ifadeleri kullandı:

DOGE’u 0,74 dolarda bir daha asla göremeyebiliriz. 2021 garip bir yıldı ve Dogecoin distopyaya kapıldı.

Marcus haklı mı?

Bazılarına göre, Dogecoin ortak yaratıcısı büyük ölçüde haklı olabilir. DOGE, piyasadaki diğer kripto para birimleri gibi sabit bir arza sahip değil. Dogecoin meraklılarından gelen çağrılara rağmen, proje geliştiricileri bu çağrıları görmezden geldi. Çünkü sorunu düzeltmeye yönelik herhangi bir çaba kripto paranın güvenliğini tehlikeye atabilir. Buna ek olarak, Dogecoin, kripto para biriminin popüler teknoloji devi Elon Musk’tan aldığı büyük destek nedeniyle geçen yıl 0.74 dolara kadar yükselmeyi başardı.

Tesla’nın kurucusu, kripto para zirveye ulaşmadan önce birkaç kez meme coin hakkında fiyatını artıran olumlu tweetler atmıştı. Şu anda Musk’ın Dogecoin’e yönelik eylemleri ona 258 milyar dolarlık bir dava açılmasına neden oldu. Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere davacı DOGE’un bir piramit şemasını olduğunu ve Musk’ın bunu desteklediğini iddia etti.

Docgecoin’in yıl bazında düşüşü

Mayıs 2021’de DOGE, kripto para birimi için tüm zamanların en büyük rallisi olarak kabul edilen 0.74 dolara kadar yükselmişti. Birçok yatırımcı kripto para biriminin 1 dolara yükseleceğine inanıyordu. Bununla birlikte, popüler meme coin tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0.74 dolara ulaştıktan aylar sonra muazzam bir şekilde düştü. Yatırımcıların dilekleri asla gün ışığına çıkmadı. Yıl başından bu yana işler kötüden daha kötüye gitti. DOGE, şu anda tüm zamanların en yüksek seviyesinin yüzde 90 kadar altında işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir