Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.216
% 1.20
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.216
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Dogecoin Mucidi Şoke Etti: Artık Yokum, DOGE’dan Çıktım!

Billy Markus, artık Dogecoin projesi üzerinde çalışmadığını açıklarken şok edici bir açıklama daha yaptı. DOGE’un kurucu ortağı Billy Markus, artık dünyanın en büyük meme coin’ini geliştiren ekipte olmadığını açıkladı. İşte detaylar…

Billy Markus, yeni takipçilerini bilgilendirdi

Markus, meme coin’in önde gelen geliştiricilerinden biri olduğu fikriyle hesabını takip eden yeni takipçilerini bilgilendirmek amacıyla, Twitter üzerinden bir açıklama yaptı.  Açık sözlü Dogecoin kurucusu, insanların tüm kripto para piyasasını gerçek doğasıyla görmelerine yardımcı olmaya odaklandığı için yaklaşık sekiz yıldır proje üzerinde çalışmadığını söyledi ve aşağıdaki ifadeleri kullandı:

Birçok yeni insan beni takip ettiği için bazı şeyleri açıklığa kavuşturmak istiyorum: Artık Dogecoin üzerinde çalışmıyorum, 7.5 yıldır çalışmıyorum ve bir daha da çalışmayacağım. Buradaki amaçlarımdan biri, insanların kripto pazarını olduğu gibi görmelerine yardımcı olmak. Bunu eğlenceli bir şekilde yapmak da bir bonus.

Dogecoin kurucusu, artık tüm kripto piyasasına odaklanıyor

Markus, yedi buçuk yıldır Dogecoin projesinde çalışmadığını ve enerjisini, insanların kripto para piyasasını gerçekte olduğu gibi görmelerine yardımcı olmaya kanalize ettiğini söyledi. Kripto para piyasasıyla ilgili açıklamaları piyasanın “FOMO, panik, hype, irrasyonellik, kumar ve saçmalıkların bir karışımı” olduğunu düşündüğünü ortaya çıkarıyor. Markus’un son açıklaması, piyasadaki kripto para projelerinin yüzde 95’inin gerçek bir faydası olmayan “çöp ve dolandırıcılık” olduğunu söylemesinden bir haftadan kısa bir süre sonra geldi. coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere açıklama, kripto para birimi topluluğunun üyelerinin konuya ağırlık vermesiyle Twitter’da hararetli bir tartışmaya yol açtı.

Yaklaşık sekiz yıldır Dogecoin üzerinde çalışmamasına rağmen Markus, meme coin’in birkaç yıl öncesine göre daha iyi ve sağlıklı bir yerde olduğunu söyledi. Markus, iddia edildiği gibi Dogecoin üzerinde çalışmıyor olsa da, kripto para birimini yasa dışı aktörlere karşı savunmayı ve yaygın olarak benimsenmesini teşvik etmeyi bırakmadı. Coin’in yaygın olarak benimsenmesini teşvik etme çabalarının bir parçası olarak Dogecoin ekosisteminde önemli projeler gerçekleştirmeye devam eden geliştiricileri takdir ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir