Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$59.349
% 2.98
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 59.349
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Dogecoin İçin Tehlikeli Model: DOGE, Diplere Kayabilir!

Dogecoin (DOGE), dramatik bir yılı geride bıraktı. Sadece bir yıl önce başlayarak 0,1 doları aştı ve 1 dolara doğru bir “ay görevine” başladı. Ancak, hiçbir zaman bu hedefine ulaşmadı ve o zamandan beri düşüş trendinde. Analist Tony Spilotro, önümüzdeki günlerde Dogecoin için tehlikeli olabilecek bir alçalan üçgen formasyonunu değerlendiriyor.

Analist, alçalan üçgen formasyonu içinde ölümcül düşüş öngörüyor

Dogecoin, geçen yılın kripto para birimi yıldızıydı ve kuruşluk fiyatından kısa sürede 0.7376 dolara yükseldi. Hatta piyasa değerine göre ilk beş kripto para birimine girmeyi başardı. Aynı zamanda kendisinden ilham alan taklitçi kasırgasına neden oldu. Popüler köpek temalı kriptonun hayranları, Snoop Dogg’dan Dogefather’ın kendisi Elon Musk’a kadar uzanıyor. Bu ünlü figürler ve kitleler, Dogecoin roketini başarıya taşıdı. Robinhood yatırımcıları sevindi; meme coin’ler TikTok’ta viral oldu. Giderek artan riskli makro ortam nedeniyle sürüşün kendisi son zamanlarda oldukça inişli çıkışlı oldu. Bununla birlikte, olası bir formasyon, gemiyi terk etme ve DOGE’in kuruş fiyatına geri gönderme zamanının geldiğini gösterebilir. blog.coinmuhendisi.com olarak derlediğimiz, Tony Spilotro’nun analizleriyle devam edelim.

Dogecoin (DOGE)’de tehlikeli alçalan üçgen

Dogecoin, yukarıda resmedilen olası bir alçalan üçgen formasyonu sergiliyor. Karşılaştırma için, Bitcoin ayı piyasasının birincil aşaması, DOGE/USD ile yan yana tasvir edilmiştir. Benzer büyüklükte bir düşüş, analiste göre Dogecoin’i 0,10 ila 0,5 dolar veya daha düşük bir seviyeye geri gönderebilir. Ayrıca, alçalan üçgenlerin desteğin altına düşme eğilimi var, ancak bu mutlaka DOGE için kesin bir kıyamet anlamına gelmiyor. Karşılaştırmada, Bitcoin nihai ayı piyasası tabanına %50 daha düştü. Üçgenin son kırılmasından sonra dibe girdi ve döngü yeniden başladı. Analist Dogecoin yatırımcıları için işler daha da kötüleşebilirken, daha düşük seviyeler savunulabilirse, piyasanın tersine dönmesinin çok uzun sürmeyeceğini düşünüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir