Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.196
% 0.41
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.196
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Dogecoin, ETH ve XRP: Haftaya Bu Seviyeler Görülebilir!

Dogecoin, Ethereum ve XRP günlük grafikte düşüş eğilimi gösteren mumlar kapattı. FXStreet analistlerinden Tony Montpeirous, boğaların “şimdilik” koruyabildiği destek seviyelerinin olası bir ihlalle yol açabileceği senaryoları yorumluyor. Tahminlerin kesinlik bulundurmadığını unutmadan bakalım.

Bu teknikler doğruysa Dogecoin fiyatı 0,02 dolara düşebilir

Dogecoin (DOGE) fiyatı, teknik veriler düşüş eğiliminde üçüncü dalgayı işaret ettiğinden, serbest düşüş hareketinde. Ayılar, şu anda tüm düşüş trendi içindeki en büyük mum olan 11 Mayıs’ta büyük bir aşağı yönlü formasyon oluşturmayı başardı. 12’sinde, 0,06 dolar civarını uygun bir giriş seviyesi olarak yorumlanan boğa çekici, ardından gelen hacim eksikliği nedeniyle, mevcut yükseliş trendinin bir sonraki azalan darbeyi bağlamak için muhtemelen düzeltici bir yapı olduğuna işaret ediyor. Elliot Wave tezi doğruysa, analistlerin birkaç aydır uyardığı tarihsel trend kanalını kırabilir. Mevcut düşüş eğiliminin gücü, önümüzdeki haftalarda fiyatı 0,02 dolara çekebilir.

Mevcut düşüş trendinin geçersiz kılınması 0.115 doların kırılmasıyla doğrulanacak. Boğalar bu seviyeyi kırabilirse, analist Tony Montpeirous’e göre “DOGE fiyatı 0.14 ve 0.16 dolara geri dönerek mevcut Dogecoin fiyatından %100’e varan bir artışla sonuçlanabilir”.

Ethereum fiyatı neden 1.000 dolara düşebilir?

Coinmuhendisi.com analizlerinde yer verdiğimiz üzere Ethereum (ETH), 2 günlük grafikte çok ölümcül görünen aşağı yönlü bir mum oluşturdu. ETH fiyatı şu anda bir önceki mumun kapanış fiyatının hemen üzerinde 2.000 dolardan işlem görüyor. Ayılar, fiyatı aşağı yönde 1400 dolara çekebileceğinden, önümüzdeki günlerde erken alıcıları şok edebilir. Teknik bilgiler doğruysa, Ethereum fiyatı 1.000 dolar fiyat seviyesine düşmeden önce bir karşı trend rallisi oluşturabilir.

Düşüş hacminde de önemli bir artış görüldü ve ayıların 1.000 dolar hedefini güçlendirdi. Teknik bilgiler doğruysa, önümüzdeki günlerde olası bir satış baskısı öneriyor.

Ethereum için düşüş eğiliminin geçersiz kılınması, 2.660 doların aşılmasıyla doğrulanıyor. Boğalar bu seviyeyi kırabilirse, düşüşe işaret eden çift zikzak tezi yanlış kabul edilecek. Boğalar daha sonra 3.000 dolarlık bir fiyat hedefini hedefleyebilir ve bu da mevcut Ethereum fiyatından %33’lük bir artışla sonuçlanabilir.

XRP fiyatı, 0,50 dolara doğru bir karşı trend rallisi gerçekleşmeden önce dipleri süpürebilir

Ayılar Şubat 2021’e kadar uzanan likidite seviyelerini silip süpürdüğü için XRP fiyatı dik bir düşüş yaşadı. Teknikleri analiz ettiğimizde, 2 günlük grafikte büyük bir aşağı yönlü yutan mum çubuğu kaydedildiğini için ayılar hız kazanıyor. Elliott Wave teorisi, bu hareketin amaçlanan hedefin sadece yarısında olduğunu öne sürüyor. Aşağıdaki düşüş hedefleri 0,30 dolar ve 0,28 dolar civarında yer alıyor.

XRP fiyatı, önümüzdeki günlerde mevcut aylık en düşük seviyeleri 0,33 dolardan süpürebilir. Yine de. Teknikler ayrıca, bu genişleyen dürtü modelini tamamlamak için bir önceki derecenin 4. dalgasına geri dönme ihtiyacına işaret ediyor. Bu nedenle , önümüzdeki günlerde swing yatırımcıları için karlı bir satın alma fırsatı kendini gösterebilir. Derin ve zaman alıcı bir 4. dalga (ikinci dalga düzeltmesine göre) XRP fiyatı için olası bir senaryo. Tüccarlar 0,50$ seviyelerine doğru itici bir ralli arayabilirler.

Bu grafikteki teknik bilgiler doğruysa, gelecekteki karşı trend rallisi 0,50 dolara derin dalga dörtlü bir geri çekilme olacak, ancak 0,58 dolar seviyesini geçmemelidir. 0,58 dolar seviyesi kırılırsa, analiste göre tüm düşüş trendi sonlandırılabilir. Boğalar daha sonra 1,16 dolara yeniden yönlendirilebilir ve bu da mevcut XRP fiyatından %100 artışla sonuçlanabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir