Kriptolar:
29174
Bitcoin:
$61.959
% 3.94
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.34
Piyasa Değeri:
$2.30 T
% 0.50
Korku & Açgözlülük:
74 / 100
Bitcoin:
$ 61.959
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.30 T

Dogecoin, Elon Musk Desteğiyle Güçleniyor

Piyasadaki en büyük meme kripto birimlerinden Dogecoin (DOGE), son 40 gündür sağlam bir fiyat performansı gösteriyor.

Dogecoin, Elon Musk’ın Twitter’ın 44 milyar dolarlık satın alımını tamamlamasıyla birlikte Ekim ayında önemli bir fiyat rallisi yaşadı. Piyasa, milyarderin Dogecoin’i platformun bir parçası haline getirmesini bekliyordu. Ancak, Twitter’ın Musk’ın devralmasının ardından yerel bir kripto para cüzdanını entegre etme planını rafa kaldırdığı bildirildikten sonra Dogecoin’in fiyatı düştü. Memecoin yine de karlılığını korumaya devam ediyor.

Elon Musk, Dogecoin Desteğini Sürdürüyor

Tesla CEO’su Elon Musk, Twitter’ın kripto para birimleri ile işlem yapmayı kolaylaştırmak istediğini söyledi.

Açıklamayı Twitter Spaces’teki bir konuşma sırasında yapan Musk, meme kripto para birimi Dogecoin’e desteğini yineledi. DOGE, son 40 gündür sağlam bir fiyat performansı gösteriyor ve öngörülebilir gelecekte tam gelişmiş bir trendin tersine dönmesine işaret eden önemli teknik sinyaller oluşturuyor. Bu da Elon Musk’ın desteğiyle birlikte varlığın yüksek karlılığını açıklayabilir.

CoinGecko verilerine göre DOGE fiyatı son 24 saat içinde yaklaşık yüzde 1,4 arttı ve şu anda 0,103 dolardan işlem görüyor. Cardano’nun (ADA) hemen üzerinde piyasa değerine göre sekizinci en büyük kripto para birimi olmaya devam ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Dogecoin, Elon Musk Desteğiyle Güçleniyor” te bir düşünce

  1. Pingback: Türklerden Dogecoin’e Yoğun İlgi – COİN MÜHENDİSİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir