Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$66.067
% 0.42
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.067
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB), Hindistan’nın Popüler Köpekleri Haline Geldi

Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB), Hindistan borsalarında işlem gören ilk beş kripto para birimi arasında büyük bir çekiş kazandı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

BusinessLine tarafından hazırlanan bir rapora göre, Dogecoin, son altı ayda 10 milyondan fazla müşterisiyle en büyük Hint kripto borsası olduğunu iddia eden CoinSwitch Kuber’in toplam işlem hacmine %13,76 oranında katkıda bulundu. Aslında, Dogecoin’in işlem hacmi, aynı dönemde bir araya getirilen Bitcoin ve Ethereum‘u aştı ve bu da toplam işlem hacmine sırasıyla %6.04 ve %6.06 katkıda bulundu.

Geçen hafta WazirX, Shiba Inu’nun işlem hacminin neredeyse %50’sini getirdiğini ve en yüksek işlem gören token olarak Bitcoin’i geride bıraktığını gördü. BuyUcoin CEO’su Shivam Thakral, Forkast.News’e verdiği demeçte, Nisan ve Ekim arasında kripto borsası BuyUcoin’deki Dogecoin ticaret hacmi 300 milyon dolara ulaşırken Shiba Inu işlemlerinin 180 milyon dolara ulaştığını söyledi. Aynı dönemde, Bitcoin ve Ethereum en çok işlem gören tokenler olarak hakimiyetini sürdürürken, Dogecoin üçüncü sırada, Shiba Inu ise ticaret hacimleri açısından beşinci sırada yer aldı.

Shiba Inu rekorlar kırarken Dogecoin de son birkaç haftadır ivme kazanıyor. OKEx CEO’su Jay Hao, “OKEx’te, fiyat artışının başlangıcından bu yana Shiba Inu ticaretinde 5 kat artış gördük” ifadelerini kullandı. Hao, şunları söyledi:

“Meme coin’lerin ve altcoinlerin, iyi getiri sağlamaya devam etmeleri halinde yatırımcıların ilgisini çekebileceğini ve aynı zamanda kullanıcıların bu tür kriptolara yatırım yaparken çok dikkatli olmaları ve portföylerini her zaman birden fazla kripto varlığı arasında çeşitlendirmeleri gerektiğini düşünüyoruz.”

Thakral, Dogecoin ve Shiba Inu küresel olarak iyi performans gösterirken, Hindistan’daki olumlu bir kripto düzenleyici çerçeve söylentilerinin yatırımcıların güvenini artırdığını söyledi.

CoinMarketCap verilerine göre Dogecoin ve Shiba Inu, her ikisi de bir şaka olarak başlasa da şu anda piyasa değerine göre dokuzuncu ve 10. en büyük kripto para birimleri.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir