Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$61.582
% 2.78
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 61.582
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

Dogecoin (DOGE), Güncelleme Haberinden Sonra Yükselişe Geçti!

Popüler meme kripto para birimi Dogecoin (DOGE), son 24 saatte %8 oranında yükseliş yaşadı. Kripto para yazının yazıldığı sırada 0.28 dolardan işlem görüyordu.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Dogecoin’in yükselişi, gelen son haberler ve artan piyasa hissiyatıyla desteklendi. TradingView’e göre, Dogecoin Core 1.14.5 güncelleme duyurusunun ardından meme tabanlı kripto para fiyatı %11 arttı, ancak daha sonra hızla geri çekildi ve günün kârının yaklaşık yarısını kaybetti.

Kripto paranın ani büyümesinin bir başka nedeni de, şu anda 3 trilyon dolar değerinde olan kripto para piyasasındaki ralli. Ancak büyümenin ana yakıtı, gün içine haberini verdiğimiz gibi Elon Musk tarafından desteklenen ve ücretlerde düşüşe yol açan güncelleme. Ücret indirimi, ağın daha fazla merkezsizleştirilmesi için her zaman hazır olan Dogecoin topluluğu tarafından da sıcak bir şekilde karşılandı.

Güncelleme, işlem maliyetlerinin düşürülmesine ek olarak, Dogecoin kullanıcıları için sorunlara neden olan önceden var olan güvenlik açıklarını düzelterek ağın performansını da iyileştiriyor.

Piyasadaki hızlı geri dönüş, büyük olasılıkla Doge’un Eylül değerine geri döndüğü yerel zirve olan 0,3 dolarlık fiyata yakın satış baskısından kaynaklandı. Dogecoin, ayın başından bu yana istikrarlı bir şekilde yükseliş trendinde hareket ediyor. Yine de kripto para birimi 8 Mayıs’ta belirlediği ATH’sinden %60 oranında uzak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version