Kriptolar:
29454
Bitcoin:
$63.674
% 1.99
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.60
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 2.25
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.674
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.32 T

Dogecoin Değil: Avrupalılar “Bu Meme Coin” Diyor!

Google Trends verileri, bir meme coin projesinin, Avrupa genelinde Tesla CEO’su Elon Musk tarafından desteklenen rakibi Dogecoin (DOGE)’den daha popüler olduğunu gösteriyor.

Google verilerine göre bu meme coin Dogecoin (DOGE)’den daha popüler

Askgamblers.com tarafından dünyanın önde gelen arama motorundan alınan veriler kullanılarak yürütülen bir araştırma, Bitcoin (BTC) Avrupa’daki en popüler kripto para iken, Shiba Inu’nun Ethereum’un popülaritesini geçerek ikinci sıraya ulaştığını buldu. Araştırmalar, Avrupa genelinde 21 ülkede Bitcoin’in en çok aranan kripto para birimi olduğunu gösteriyor. Bitcoin’i İngiltere, Fransa, İtalya, İspanya, Portekiz, Ukrayna ve Rusya dahil olmak üzere yedi ülkede en popüler kripto para birimi olan Shiba Inu izliyor. Ardından İsveç, Slovakya ve Letonya dahil olmak üzere dört ülkede Ethereum geliyor. Bu sıralamayı Cardano takip ediyor, üç ülke için aramalara liderlik etti ve ADA’yı Yunanistan ve Arnavutluk’ta en çok aranan kripto para olan Dogecoin izliyor.

Google Trendler, arama ilgisini temsil etmek için dizin benzeri bir yaklaşım kullanır, ancak kesin rakamları göstermez. Bununla birlikte, kripto para birimine olan ilginin son iki hafta içinde toplam 100 üzerinden 12’den 20’ye çıktığını gösteriyor. SHIB’nin sonucu, yakın zamanda, kripto para ekosistemindeki, token yakanlara ödüller dağıtan bir yakma portalının başlatılmasını ve artan yatırımcı benimsemesini içeren gelişmelerle desteklendi.

Yatırımcılar hangi altcoin projelerinde uzun vade düşünüyor?

Coinmuhendisi.com olarak yakın tarihte bildirdiğimiz üzere, Coinbase’deki kullanıcıların Cardano ve Shiba Inu için 120 günden fazla medyan bekleme süresi var ve bu, platformdaki diğer kripto paraların çoğundan daha üstün. Coinbase’in fiyat sayfalarında gösterilen verilere göre, Cardano’nun (ADA) tipik hodl süresi 121 gün, yani platformdaki ADA kullanıcılarının varlıklarını “satmadan veya başka bir hesaba veya adrese göndermeden” önce dört aydan fazla tuttukları anlamına geliyor.

Benzer şekilde, memeden ilham alan kripto para birimi Shiba Inu’nun tipik bir 120 günlük tutma süresi vardır. Kripto para borsasına göre, uzun bir bekletme süresi “birikim eğilimine işaret ediyor”, kısa bir bekletme süresi ise “token hareketlerinin arttığını” gösteriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir