Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.667
% 0.95
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.667
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

DOGE ve SHIB Kritik Eşikte: Bunlara Dikkat Etmelisiniz!

İki haftalık neredeyse %50’lik düşüşün ardından, ana meme coin’ler DOGE ve SHIB kritik destek seviyelerine ulaştı. Piyasa bir sürede daha durgun kalabileceğinden analistler önümüzdeki günler için endişeli.

DOGE ve SHIB’te nelere dikkat edilmeli?

ABD’deki ekonomik durgunluğun riskleri ve LUNA’nın son zamanlardaki çöküşü, kripto para piyasasında büyük bir “riske” neden oldu. Dogecoin, seçkin bir kripto para birimi olarak düşüşten kaçmadı ve %40 ile neredeyse en büyük haftalık düşüşü yaşadı. Geçen sene Nisan ayında devasa bir DOGE alımı gerçekleşmişti ve bu da lider memecoin’in o dönemde dip seviyeden %25 geri kazanmasını sağladı. Bu tarihte, haftalık artışın %560 olduğunu ve Elon Musk destekli roketin DOGE fiyatını 0,0685 dolardan 0,45 dolar zirvesine kaydırdığını belirtmekte fayda var.

Nelere dikkat etmelisiniz?

Kripto para piyasasının S&P500 ve NASDAQ gibi önemli ABD endeksleri ile eşi benzeri görülmemiş korelasyonu göz önüne alındığında, yatırımcılar önümüzdeki haftanın önemli ekonomik sonuçların beklentisiyle dolu. Yatırımcılar Federal Rezerv Yönetim Kurulu üyesi Jerome Powell’ın Salı günkü konuşmasına özel ilgi gösterildi. Analist Gamza Khanzadae, mevcut ortam nedeniyle piyasanın bir sürede belirsizliğini sürdüreceğini düşünüyor.

Bu grafik, Shiba Inu fiyatının yolda kaldığını gösteriyor

Shiba Inu, hafifçe toparlanmadan önce geçen hafta 0.0000087 dolara geriledi. Yoğun satış baskısından sonra, alıcılar Shiba Inu’nun aşırı satıldığını düşündüler ve bu nedenle SHIB’yi 13 Mayıs’ta 0,0000143 dolara çekerek karşılık verdiler. Alıcılar piyasaya potansiyel giriş noktaları aradıkça Shiba Inu, 0.000014 doların altında dar bir aralıkta kalmaya devam ediyor.

Son düşüşlere rağmen, Shiba Inu yeni yatırımcılar bulabildi. WhaleStats’a göre, toplam SHIB yatırımcısı sayısı şu anda 1.162.394. Meme token son zamanlarda 3,3 milyon Twitter takipçisinin kilometre taşına ulaştı. IntoTheBlock verilerine göre, SHIB’yi bir yıldan uzun süredir elinde tutan adreslere atıfta bulunan Shiba Inu “hodlers” %12 artış kaydetti. Şu anda, adreslerin %83’ü bir yıldan fazla, %5’i ise bir aydan az bir süredir Shiba sahibi. Orta ve uzun vadeli yatırımcıların büyük bir kısmı, SHIB’nin bu sınıftan satın alma baskısı görmüş olabileceğini düşündürebilir.

Bu arada, Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere Cardinale Automotive Group, Shiba Inu (SHIB) ile kabul edeceğini duyurdu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir