Kriptolar:
29700
Bitcoin:
$62.103
% 0.41
BTC Dominasyonu:
%53.9
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.25 T
% 2.35
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 62.103
BTC Dominasyonu:
% 53.9
Piyasa Değeri:
$2.25 T

DOGE Değil: Elon Musk’ın Son Hamlesi Bu Altcoin’i Uçurdu!

Dogecoin (DOGE) hayranlığıyla bilinen Tesla CEO’su Elon Musk, bir süredir Twitter’a yatırım yapmasıyla gündemdeydi. En son ortaya çıkan iddialar, Musk’ın bu hafta Twitter’ı tamamen devralacağı yönünde. Bu spekülasyon ise Musk’ın bu hamlesine adanmış bir kripto paranın ortaya çıkmasına neden oldu. Yeni çıkan coin, yüzde 1.500’ün üzerinde yükseldi. İşte detaylar…

DOGE hayranı Musk’a yönelik iddialar, yeni bir coin’i ortaya çıkardı

coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Wall Street Journal Pazar günü geç saatlerde Twitter’ın kendisini milyarder girişimci Elon Musk’a bu hafta içinde satmak için bir anlaşmayı tamamlayabileceğini bildirdi. Journal’ın raporunda, süreç hakkında bilgisi olan kaynaklara atıfta bulunarak, “iki taraf Musk’ın önerisini tartışmak için Pazar günü bir araya geldi ve ilerleme kaydettiklerini, ancak hala çözülmesi gereken sorunları olduğunu” söyledi.

Musk, bu ayın başlarında Twitter’ı hisse başına 54,20 dolardan satın almak için bir teklif sundu ve bu, sosyal medya sitesinde %9,2 hisse satın almasının üzerine geldi. Bir gün sonra, Twitter yönetim kurulu, yaygın olarak potansiyel bir anlaşmayı engellemenin bir yolu olarak görülen bir çabayla sözde “zehir hapı” koydu.  Musk’ın Twitter’ı tamamen satın alacağına yönelik bu haberin WSJ’de ortaya çıkmasının ardından “Elon Buys Twitter” (Elon Twitter’ı Alıyor) isimli bir coin ortaya çıktı.

Coin, sert yükseldi: Yüzde 1.500 aşıldı!

Kripto para birimi, son gelişmelerle birlikte oldukça sert bir yükseliş yakaladı ve veri platformu CoinMarketCap’te en çok yükselen altcoin oldu.  ELON BUYS TWITTER, kendisini aşağıdaki şekilde tanıtıyor:

ELONBUYSTWITTER, meme yaratıcılarına kazanma şansı verecek ve çalışmaları için öngörülen bir gelir elde etmelerine izin verecek. ELONBUYSTWITTER, bu tür hevesli meme yaratıcılarının yeteneklerini dünyaya sergilemelerine ve ceplerine bazı parasal avantajlar eklemelerine yardımcı olacak. ELONBUYSTWITTER, çeşitli gelir getirici platformlar geliştirme sürecindedir.

Kripto para birimi, yazım sırasında yüzde 1.800’ün üzerinde yükselişle 0.0000006091 dolardan el değiştiriyor. Ancak bu kripto paraların yükselişi kadar hızlı bir şekilde düşüş yaşayabileceğini belirtmekte fayda var.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir