Kriptolar:
29677
Bitcoin:
$62.418
% 2.23
BTC Dominasyonu:
%53.9
% 0.56
Piyasa Değeri:
$2.30 T
% 1.88
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 62.418
BTC Dominasyonu:
% 53.9
Piyasa Değeri:
$2.30 T

DOGE de Listede: Balinaların Cepleri Bu Altcoin’lerle Dolu!

Balina izleme platformu WhaleStats tarafından sağlanan verilere göre, fiyatı tarihi 0,15 dolar seviyesinde flört ederken, meme coin’i Dogecoin (DOGE) BNB balinalarının menüsüne geri döndü. Uzmanlara göre balinalar tipik olarak dip seviyelerde veya konsolidasyon dönemlerinde biriktirmeyi tercih ediyor. Ayrıntılar için coinmuhendisi.com okumaya devam ediniz.

Dogecoin (DOGE), balinaların menüsüne yeniden girmeyi başardı

WhaleStats verilerine göre Dogecoin, en büyük Binance Smart Chain (BSC) cüzdanları tarafından satın alınan ilk 10 token arasında geri dönüş yaptı.

Platformun verileri yayımladığı tarihte, en büyük 1.000 BNB balinası 324.950.073 DOGE (46.070.284 dolar değerinde) tutuyor. Dogecoin, ayrıca BNB balinalarının ilk 10 holdingi ve kullanılan ilk 10 akıllı sözleşme arasındaydı.

Kırmızının hakim olduğu piyasada Dogecoin yeşil bölgede ilerliyor

CoinMarketCap’e göre, ilk 9 kripto paranın kırmızıda olduğu bir sırada Dogecoin son 24 saatte %6,85 kazançla oldukça iyi bir performans gösteriyor. Yazının yazıldığı sıralarda, önde gelen köpek kriptosu, 0,157 dolarlık gün içi en yüksek seviyelerine ulaştıktan sonra 0,1544 dolardan el değiştiriyor.

Kripto analisti Tomiwabold Olajide’ye göre DOGE, 0,14 dolarlık desteğe dokunduğunda günlük grafikte bir şamdan oluşturduğu için boğa dönüşü olabilir. Analist, ‘Doji’ olarak bilinen ve ayılar ve boğalar arasındaki kararsızlığı gösteren bir geçiş şamdanı geliştiğini belirtiyor. Doji şamdanları, trendlerin altında karşılaşıldığında fiyat yönünün tersine döndüğünü gösterebilir.

2013 yılında orijinal meme kripto para birimi Dogecoin’in kurucu ortağı olan BT mühendisi Billy Markus veya Shibetoshi Nakamoto, Dogecoin fiyatından bahsederken Şubat ayının başında 0,15 dolar seviyesine yakın bölgenin önemini vurguladı. Dogecoin kurucu ortağı “eski arkadaşı 15 ile flört eden köpek parası” diye tweet attı. Ayrıca, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,73 dolar olan flörtün oldukça kısa ömürlü olduğunu da yorumlamıştı. Analist Tomiwabold Olajide, artan yönde 0,157 dolar seviyesinin, satın alma baskısı artarsa ​​boğaların fethetmesi için önemli bir engel olmaya devam ettiğini belirtiyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir