Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$61.908
% 4.42
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 61.908
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Dikkat: Ripple ve Bu 2 Altcoin, Yeni Ortaklıklar Duyurdu!

Yakın zamanlarda, XRP’nin arkasındaki Ripple ve 2 popüler altcoin çeşitli ortaklıklar duyurdu. Bu yazımızda, 3 ortaklık duyurusuna dair bilinenleri aktarıyor olacağız. İşte detaylar…

Ripple, Invert ile ortaklık kurdu

Bir emisyon ve karbon dengeleme şirketi olan Invert Inc, ikilinin bu projelerde erken yatırımlara girmesini sağlamak için karbon kredisi üretim girişimlerine kaynak sağlamak ve yatırım yapmak için Ripple ile ortaklık kurduğunu duyurdu. Bir basın açıklamasına göre, bu ortaklık, şirketlerin küresel iklim üzerindeki olumsuz etkileri azaltmaya yardımcı olan karbon azaltma projelerini destekleme çabalarının bir parçası. Özellikle, Ripple ve Invert, daha geniş bir kredi oluşturma projeleri portföyü geliştirmek için sermaye dağıtımını hızlandıracak ve denetleyecektir.

Invert Başkanı Mark Zekulin, önümüzdeki yıllarda taraflar arasında daha güçlü bir ilişki kurulmasına yardımcı olacağı için şirketin Ripple ile ortaklığı konusundaki heyecanını dile getirerek “Sera gazı emisyonlarını ortadan kaldıracak veya azaltacak projelere yatırım yapmak için ne kadar fazla işbirliği sağlayabilirsek, iklim değişikliğiyle mücadele için o kadar hızlı çözümler üretiriz,” ifadelerini kullandı.

Unbanked, Stacks (STX) için destek ekliyor

Unbanked, öncü banka kartı için yeni token desteğini duyurdu. Stacks’ın Miami, Florida’daki Bitcoin Unleashed Zirvesi’nde duyurulduğuna göre Unbanked platformu artık Bitcoin ekosistemine akıllı sözleşme işlevi sunan Stacks ağını destekliyor. coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere kullanıcılar, Unbanked aracılığıyla ABD, İngiltere ve Avrupa ile Latin Amerika’daki çeşitli ülkeler de dahil olmak üzere 60’a yakın ülkeye hizmet sağlıyor. Bu bölgelerde olanlar artık satın alım için Stacks’ın STX tokenını kullanabilirler.

LongHash, Terra projelerine 500.000 dolarlık fonlama sağlayacak

LongHash Ventures, Terra (LUNA) ekosistemi üzerine inşa edilen Web3 protokollerine yatırım yapmak için Terraform Labs ile ortaklık kurdu. Web3 yatırım fonu LongHash Ventures, Terraform Labs ile birlikte çalıştı.  Anlaşma Terra’nın ilk küresel hızlandırıcı programını pazara sunacak. Anlaşmanın ardından LongHash Ventures, Terra Blockchain’inde inşa edilen Web3 protokollerini hızlandırma ve yatırım yapma sözü verdi. Bunun dışında, yatırım fonu ayrıca Terra ile ilgili çok sayıda projeye 500.000 dolara kadar finansman sağlayacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir